Crónica 3ª Div: Santanyi 3-2 Collerense

El trío arbitral con los capitanes del encuentro
El trío arbitral con los capitanes del encuentro

ALINEACIONS:

C.E. Santanyí: Alcover, Manresa, O. Torres, Pomar, Picó, Garí, Nevado, Barceló (Nando, min. 50), Nico (Isma, min. 69), Rueda, Llull (Amengual min 88).

U. D. Collerense: Marcos, Eladio, Juanpi, Prieto, Roque, Carrió, Josemari (Arturo, min. 74), Nico, Vaquero (Rafita, min. 58), Camacho, Xisco (Manu, min. 80).

ÀRBITRE: Miguel Guardiola Rotger, ajudat a les bandes per Olmos Hervás i Coll Pérez. Malament, en la seva línia. Ha amonestat amb la cartolina groga en Llull, Alcover, Picó i O. Torres. I en Prieto, Roque, Eladio i Nico.

GOLS: 1 – 0: Nico, minut 23, 2 – 0: Nico, minut 26, 2 – 1: Roque, minut 38, 2 – 2: Carrió, minut 70, 3 – 2: Rueda, minut 87

COMENTARI:

Primers minuts de tanteig per part d’ambdós equips i a partir del minut 10 el Santanyí ha augmentat la intensitat i s’ha ficat de ple en el partit apurant de valent els rivals. Així ha arribat el primer gol al minut 23 per obra del davanter local Nico. Només tres minuts més tard una altra pilota ha arribat a les botes de Nico i novament ha enviat l’esfèrica al fons de la xarxa. Al minut 38, en una jugada a pilota aturada, després de dos rebots al pal el Collerense aconseguia escurçar distàncies marcant el 2 a 1 en una jugada en la que els jugadors locals i l’afició reclamaven fora de joc. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans i a la segona part cap dels dos equips ha pogut agafar el control del partit i no es creava perill en cap de les dues àrees. En una errada de la defensa del Santanyí el Collerense ha aconseguit empatar el partit i posar l’equip local contra les cordes. Però arran d’aquest gol el Santanyí ha tornat a intensificar el ritme i les ganes d’endur-se’n els tres punts han pogut més que els esforços del Collerense per aguantar el resultat. Cap al minut 80 aproximadament el porter visitant, Marcos, ha demostrat la seva gran vàlua traient una pilota de davall els pals que procedia d’una bona jugada i passada d’en Nando que havia aconseguit arribar als peus d’en Nevado. Poc temps després un xut d’en Manresa enviava la pilota a fora fregant el pal. Rafita també ha tengut una ocasió pel Collerense que el porter local ha aconseguit aturar. Però el Santanyí havia llençat dos avisos seriosos i al minut 87 en Rueda pujava el 3 a 2 definitiu al marcador en un extraordinari xut des de fora de l’àrea.

AMS per Fútbol Balear

Fotos Pepsila


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.