Crónica Juv 2ª Reg: At. Llubí 3-2 Alaró

El At. Llubí vence al Alaró
El At. Llubí vence al Alaró

Alineacions

CDA LLubí: Rotger, Harry, Florit, Povetes(Planas), Nadal, Cladera(Alomar), Llabres(Castell), Serra, Balita(Ramis), Torrens i Munar.

Alaro: Moya, Benitez, Ramis, Gomez, Guisaola, Rivas, Verdejo(Salas)(Cladera), Ruiz, Guardiola, Cladera i Real.

Gols: 0-1 Cladera, 1-1 Torrens, 2-1 Nadal, 2-2 Guardiola, 3-2 Torrens.

Arbitre: Rafael Gonzalez Martin, Pésima actuación, especialmente alhora de mostrar targetes a un i altre equip, ja que tans sols va aplicar el reglament a l’equip local.

Targetes: Grogues a Llabres i Nadal (2) i vermella directa a Alomar per part del CDA LLubí i grogues a Guardiola, Real, i Ramis per part de l’Alaro.

Comentari:

El Llubí dona la sorpresa aconseguint la victoria devant un decepcionant lider.

Molt de fred al camp municipal de Ses Comes, fet que va influir en el nombre d’espectadors que presenciaren el partit. S’enfrontaven a les 6 de l’horabaixa l’equip local el CDA i l’equip visitant, l’Alaro que arribava a l’encontre com a lider i que va acusar les importants baixes amb les quals arribava al partit.

El primers 20 minuts, foren de domini local, que no eren aprofitats ja que aquests no creaven oportunitats ja que hi havia certa impresicio en els darrers metres, al minut 10 possible penal no assenyalat sobre el devanter local Balita, accio que es protestada de manera excesiva pel capita local, que es guanya la groga, que a la llarga seria clau. Sobre el minut 20 de la primera meitat, l’Alaro comença a despertar i s’estira cercant el gol per mitja de l’estrella visitant Reial. Neix aixi en el minut 25 desde una jugada ben trenada desde la defensa el primer gol, que materialitza Cladera, despres d’un impressionant xut desde l’escaire esquerra de la frontal de l’area i del qual no va poder fer res el porter local Rotger.

Arribat aquest punt de l’encontre el Llubí no perd la cara al partit i agafa novament l’iniciativa del partit i sobre el minut 30 despres d’un corner el central Torrens engalta la bolla a traves d’una espectacular volea i possa les taules al marcador, 5 minuts depres el capita local a passada llarga del central Torrens, agafa l’esquena a la defensa vistinat i a un u contra un amb el porter Moya marca el 2-1, amb el qual pareixia s’arrtibaria al descans. Pero en el 39 despres d’iun corner i una jugada travada a l’area petita del CDA LLubí Guardiola estableix el 2-2 amb el qual sarriba al descans.

A la segona part el Llubí surt directe a la recerca dels 3 punts i Nadal al minut 1 i d’espatlles a la porteria simula penalti, la qual cosa li puposa la segona groga i conseqüent expulsió. Espulsió de la qual es va refer l’equip per mitja del canvi de Planas. El Llubi seguéix cercant el partit i l’Alaró te les seves ocasions al minut 21 el recent entrat Alomar arriba tart a una pilota i comet falta que l’hi costa la vermella directa, cosa que va ser molt protestada pel public local, apartir d’aquí s’estira l’equip visitant, peró el LLubí seguéix tenguent les seves ocasions.

El partit es romp completament i al 85 una falta magistralmente xutada per Esteve Florit es rematada de nou espectacularmente per l’estrella de la tarda Torrens, el qual ho celebra en tot l’equip a un costat del camp i amb el cos tecnic ,es en aquest moments on Guaradiola agredeix a Harry amb una cosa de jutjats de guardia. Apartir d’aquest moment el Llubí es va fer solid en defensa (encara mes) i atraves dels canvis va aconsegur controlar els ,minuts finals del partit, aconseguint els tres punts.

Uns tres punts que no hauria d’haver patit tant per aconseguir-los si no hagues estat per el pesim arbitratge, el qual va impedir que els locals peguesin un cop de puny sobre la taula de forma mes clara.

CORAMET para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.