Crónica 3ª Reg: Son Macia 1-2 Sineu

Son Macia pierde con el Sineu
Son Macia pierde con el Sineu

Son Macia: Suro, Jaume «formatge» (Mateu), Forqueta (Benus), Fullana, Antonio, Sitges, Sureda, Tomas, Damia (Juan), Mola (Tomeu «negre»), Perello.

Sineu: Garcies, Galmes (Acedo), Plomer, Matamalas, Perello, Serra (Serra), Tugores (Ripoll), Coll, Santos (Ferrer), Barcelo, Gelabert.

Arbitre: Jose Guillermo Contesti Segui. Regular. Mostra targetes grogues al local Tomeu «negre» i als visitans Santos, Serra i Matamalas.

Gols: 0-1 Santos min. 36, 0-2 Santos min. 45, 1-2 Benus min. 89

Comentari:

Partit igualat el que es va veure al municipal de Son Macia. A la primera part el domini va se local amb alguna ocacio per els dos equips pero els macianers gaudiren de les millors, encara que va ser l’equip visitant en el minut 36 el que es va adelantar en el marcador en una treta de falta que va rematar amb el cap Santos devant les protestes dels jugadors loacals per fora de joc. Aixo va destrempar un poc el joc del Son Macia i a pocs instants del descans el mateix jugador Santos encara el porter i va establir el 0-2.

A la represa els macianers sotiren amb forÇa i dominaren el centre del camp. El Sineu es va limitar a esperar i especular amb el resultat, cosa que l’hi anava be ja que anaven pasant els minuts i els macianers no aprofitaven cap de les seves oportunitats. No va ser fins al final quant aconseguiren acostarse al marcador gracies a un barullo a l’area visitant que remata en Benus. No hi va haver temps mes que per un xut a la frontal que atura el porter visitant. Unaltra vegada el Son Macia deixa que el rival s’endugui tres punts sense fer gaira cosa. Dissapte jugaran contra el Soller a les 19h., esperem que puguin sumar algun punt a fora per contrarrestar els que deixen fogir a casa.

Miquel Perelló para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.