Crónica 3ª: At. Baleares 3-2 Santanyi

El At. Baleares consigue una victoria en casa
El At. Baleares consigue una victoria en casa
El Baleares consigue una victoria en el tiempo de descuento.

Alineaciones:

At. Baleares: Linares, Bio, Oscar, Pau Pomar, Esteban, M. Ángel, Morales, Llistó, Peter(Navarro), Nacho(Benja) y Edu(Rafeal).

Santanyi: Alcover, Manresa, Vicente, Pomar, Raúl, Picó, Nevado, Garí(Nando), Nico(Barceló), Rueda y Ismael(Bordoy).

Goles: 1-0 min.29 Nacho, 2-0 min.30 Edu, 2-1 min.46 Nico, 2-2 min.87  Rueda, 3-2 min.93 Pau Pomar

Colegiado: Guardiola Rotger ayudado por García Lozano y Fernandez Ballesta.

Tarjetas: amarillas a Bio, Peter y Edu por el At. Baleares y a Raúl, Picó y Ismael por el Santanyi.

Comentario:

Els més de 1000 espectadors presents avui a l’Estadi Balear ha disfrutat d’un gran partit de futbol que ha tengut una part per cada equip i que ha vist com els blanc-i-blaus en el darrer alè aconseguien el gol de la victòria i els tres primers punts d’enguany.

La primera part ha començat amb un domini aclaparador de l’Atlètic Balears que ha controlat en tot moment el Santanyí i l’ha posat contra les cordes en més d’una ocasió. El fútbol d’avui de l’Atlètic Balears de Pere Mariano, ha estat un joc molt ofensiu amb homes com Llistó, Azcona, Peter, Pedro Morales i Edu que han duit de corcoll la defensa del Santanyí. Han estat dos els gols dels locals a la primera part però podrien haver estat 4 o 5, ja que a part d’una pilota que Edu ha enviat al travesser, les ocasions i les jugades trenades han estat moltes. Per la seva banda, el Santanyí no ha inquietat en cap moment Linares que ha estat un espectador més. El primer gol, obra de Nacho Azcona, ha estat una rematada de cap impecable després d’una jugada pràcticament de cine de Peter, que després d’anar-se’n dels defenses ha centrat una pilota que Azcona venint des del darrera ha rematat al fons de la xarxa sense que el porter Alcover pogués fer res. El segon gol, cinc minuts després ha estat obra d’Edu que ha rematat al fons de la xarxa després d’una gran jugada col·lectiva. A la primera part, han destacat per damunt dels altres tota la parecel·la ofensiva però l’equip defensivament també ha funcionat de forma excel·lent, ja que el Santanyí no ha ensumat la porteria de Linares. A la represa, un gol molt matiner, als 3 minuts, ha posat un poc nerviosos als locals que si bé han tengut ocasions per sentenciar el partit no ho han sapigut fer. Pel Santanyí l’entrada de l’ex-balearico Nando ha donat molta serenitat al mig del camp visitant, i una pèrdua de pilota al mig del camp, ha provocat que després d’una jugada personal, Rueda fes el 2-2. Pareixia que ja no es mouria més el marcador, però a la treta d’una còrner en el minut 93 Pau Pomar rematava al fons de la xarxa el 3-2 i feia justícia a un marcador que ha fet embogir la grada, amb ganes de veure bon futbol i entregada en tot moment amb el seu equip.

Lluc A. Martorell para Fútbol Balear

Fotos T. Moya

Noticia patrocinada por reportajesfotograficos.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.