Moragón: ‘Ara no hi ha res que ens consoli’

osé Moragón es retira del camp consolat per un aficionat en mig de les llàgrimes peer l'eliminació del play-off d'ascens
osé Moragón es retira del camp consolat per un aficionat en mig de les llàgrimes peer l'eliminació del play-off d'ascens

Els jugadors del CF Reus eren la viva imatge de la decepció després de l’empat, tornant a patir una eliminació en una promoció d’ascens.

Tota la plantilla del CF Reus se’n fa creus del que ha succeït aquesta tarda a l’Estadi Municipal. El conjunt roig-i-negre es torna a acomiadar de l’ascens a Segona B i els jugadors no han pogut amagar la seva decepció i la seva tristor al finalitzar el partit. L’any vinent s’intentarà novament, però el disgust d’aquest diumenge no els hi treu ningú.

Un dels jugadors més afectats era el porter José Moragón, que era tot un mar de llàgrimes. «És una llàstima, perquè no hem pogut finalitzar el treball de tot un any. És una completa decepció. Ara hem de seguir lluitant i esperar l’any vinent». Moragón, que ha realitzat un esplèndid partit, ha afirmat que «ara no hi ha res que ens aixequi. Ha de passar un dia o dos per veure amb més claredat les coses. Prefereixo patir. Ara vindran els remordiments i les lamentacions, però són coses del futbol i algú havia de guanyar i no hem estat nosaltres».

Per la seva banda, David Querol ha estat el protagonista en els darrers instants de partit, on ha reclamat un possible penal que hagués canviat molt el devenir de l’eliminatòria. «Crec que era penal en aquesta última jugada, però l’àrbitre és qui decideix i no l’ha xiulat». Querol, que havia començat la temporada en el Morell, el filial, ha comentat que «si arribem a marcar una ocasió, tot hagués canviat. Ells han fet el seu partit i els hi ha sortit bé».

Un altre dels davanters de l’equip, Joselu, ha explicat que «no hem jugat com esperàvem i si no marques és complicat passar. És estrany , perquè en els darrers partits sí que havíem fet gols, però el futbol té aquestes coses». El davanter roig-i-negre ha afirmat que «per a la gent i per a mi ha estat una decepció, perquè s’esperava que la gent de dalt estigués encertada, però no ha estat així. En la segona meitat ens ha pogut l’ansietat i ens hem d’aguantar perquè el futbol és així».

REUS24.COM

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.