Crónica Liguilla 2ªB: Reus 0-0 Binissalem

Jugada del partido
Jugada del partido

CF REUS DEPORTIU: Moragón, Ferran (Ferran, 76′), Taranilla, Urraka, Molina, Durán, Enric Pi (Àlvaro, 55′), Pallarès, Manolo González (Querol, 59′), Yangüela i Joselu.

CD BINISSALEM: Xavi, Tolo Reus, Toni Oliver, Pere Fuster, Jaume Ramis (Plata, 59′), Vicens Reynés, Toni Salas, M. A. Salas (David García, 77′), Tomeu Reynés, Contreras i Morgado (Jota, 66′).

Àrbitre: Flores Roda, auxiliat a les bandes per Jaume Caparrós i Alonso López. Targetes grogues a Tolo Reus (2′), Ferran (23′), Urraka (45′), M. A. Salas (61′), Joselu (68′), Contreras (89′), Querol (90′). Targeta vermella a Pallarès (88′)

Incidències: 2.548 espectadors, segons dades oficials del club, van presenciar el partit a l’Estadi Municipal, una quarentena d’ells arribats de Binissalem.

No va poder ser.
El CF Reus Deportiu no va remuntar l’1-0 del partit d’anada. Els del Baix Camp va empatar davant el CD Binissalem (0-0) en el partit de tornada de la primera eliminatòria d’ascens a Segona B i continuarà a Tercera un any més.
Els homes de Calderé van sortir amb empemta però amb el pas dels minuts el Binissalem va anar creixent en el seu joc i va defensar de forma brillant la seva porteria, davant el desencert dels del Baix Camp. En acabar el partit, la decepció va omplir la parròquia roig-i-negra, mentre que els balears van celebrar la classificació amb la cinquantena d’aficionats arribats de les illes.

Inici fulgurant
El CF Reus va sortir bolcat sobre la porteria del Binissalem, que en els primers minuts va mostrar cert nerviosisme. Així, els reusencs van gaudir de diverses arribades a l’àrea, encara que en arribar al quart d’hora, els balear van començar a assentar-se en el camp.
Als 20 minuts de joc, els illencs van tenir la primera gran oportunitat en els peus de Tomeu Reynés, però Moragón va respondre amb una bona aturada. Però tot i la millora dels visitants, els de Calderé van tornar a apretar les dents. Joselu va enviar una pilota al travesser, mentre que Durán va errar un mà a mà davant el porter Xavi. Yangüela i Taranilla, en els darrers minuts, també van tenir opcions de gol, però la pilota no va entrar i va arribar-se al descans amb empat a zero.

Esperança i decepció
Els primers 20 minuts de la represa van portar l’esperança als aficionats reusencs. Van ser els millors moments dels roig-i-negres, que van tenir diverses oportunitats, la més clara en peus de Querol que va aturar el porter gairebé sobre la línia. Però la pilota no entrava i el temps s’esgotava.
Així, Calderé va cremar totes les naus amb l’entrada de Masqué per Ferran, però tot i les centrades des d’ambdós bandes, les rematades reusenques no arribaven. Les oportunitats més clares van ser els contracops balears, en peus de Tomeu Reyné, el millor del Binissalem.
Finalment, el resultat d’empat (0-0) no es va moure i els mallorquins van aconseguir la classificació.

Antoni Ramos para Fútbol Balear
Diari MÉS REUS.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.