El porter del CF Reus, que el dissabte va jugar a casa seva després de molt de temps, està plenament confiat d’aixecar l’1-0 davant el Binissalem

Moragón y Xavi amigos y rivales
Moragón y Xavi amigos y rivales

El CF Reus es juga la vida aquest diumenge (18.00 h.). Els roig-i-negres han de remuntar l’1-0 del partit d’anada contra el Binissalem, però la plantilla es mostra confiada de cara a aquest vital encontre. Els jugadors Javi Ortega i Jose Moragón creuen que l’equip està suficientment capacitat per aixecar la situació i que la clau per fer-ho serà marcar el més aviat possible.

Ortega va tornar a la titularitat el passat dissabte després de superar la seva lesió, ocupant la posició del també lesionat Edu Vives. «Em va saber malament per ell. Estic content per tornar, em vaig trobar a gust, encara que el resultat va ser una llàstima. L’1-0 no ens permet cap error. Ja el vam cometre el dissabte, perquè no marcar fora et resta possibilitats. Però estem capacitats per remuntar», tal i com comenta el propi defensa de Montblanc.

L’encontre també va ser especial per al porter Jose Moragón, qui «feia molt de temps que no jugava a prop de casa. Em van venir a veure la família i ex entrenadors per comprovar la progressió que he seguit. Llàstima del partit, perquè el gol ens va fer molt de mal. No ens ho esperàvem, perquè teníem el joc controlat i en una jugada ximple ens van marcar». Tot i això, Moragón creu que «és totalment remuntable».

El porter mallorquí creu que la clau «estarà en marcar ben aviat, perquè així igualarem l’eliminatòria i tindrem molt de temps a favor. Ells estan acostumats al seu camp i aquí patiran molt. Hem de sortir a mossegar i pensar que aconseguir una diferència de dos gols no és tan difícil». Del mateix parer és Ortega, qui afirma que «hem de marcar aviat per tenir més tranquil•litat, perquè amb el pas dels minuts l’ansietat pot ser el pitjor enemic».

En aquest partit de tornada, l’afició també jugarà un paper clau. «El tòpic de que l’afició és el jugador número dotze s’ha de complir. És un resultat perillós i necessitem la seva ajuda. Han de recolzar l’equip i els hi ho demanem amb el cor, perquè és el partit més important», afirma Ortega. El seu company Moragón també demana «el suport de l’afició. Sabem que serà complicat omplir el camp, però esperem que la gent vingui». A més, el porter roig-i-negre és contundent en afirmar que «si aconseguim passar l’eliminatòria, l’equip sortirà molt reforçat i això ens enfortirà molt. Donarem un pas de gegant en el play-off».

Yangüela evoluciona favorablement, però Edu Vives serà baixa

Per la seva banda, l’equip ha realitzat avui una sessió de treball on el capità Roberto Yangüela ja ha començat a córrer, després de trobar-se millor de l’esquinç que pateix al turmell. Els serveis mèdics són força optimistes sobre l’evolució del jugador, que podria estar al 100 per cent per al partit de tornada d’aquest diumenge. Qui no podrà estar present serà el lateral Edu Vives. El jugador roig-i-negre ha estat sotmès a una ecografia que ha confirmat que pateix un petit trencament fibril•lar a la cama, pel que el descarta per a l’encontre d’aquest diumenge. Mito és l’altre baixa segura per rebre el Binissalem.

REUS24.COM

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.