Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 0 – 0 UE Sami

Sant Lluís i Sami no passen de l’empat

Jornada 11, Sábado 15/02/2020 - 18:00 h
CCE Sant Lluis
0 0
UE Sami

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada-Previa

.

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Carlos Segui, Basilio Enrich, Antoni Vinent, Angel MuÑoz, Bruno Emendatori, Juan Orfila, Jose Angel Moyano, Jordi EnseÑat, Alejandro Bolopo y Juan Pons.

Sustituciones: Santiago Romero por Juan Pons (min.62), Carlos Stainer por (min.68), Adria Lorenzo por Basilio Enrich (min.78) y Victor Mamajon por Angel MuÑoz (min.84)

UE Sami: Lluis Bosch, Lluis Marti, Ayoub Bouzalmata, Raul Filgueira, Ignasi Cortes, Nicolas Antonio, Jose L Barber, Vicent Pico, Aaron Lobato, Ignacio Rodriguez y Bartolome Marques.

Sustituciones: Pedro Adrian por Jose L Barber (min.60), Miguel Angel por Ignacio Rodriguez (min.71), Jordi Conejo por Nicolas Antonio (min.80) y Anthony Geanpierre por Ayoub Bouzalmata (min.83)

Árbitro: Juan Pons Coll. asistido por Luis Grande Mercadal y Joan Pons Prieto.

Tarjetas: Jose Angel (amarilla, min 27) y Adria Lorenzo (amarilla, min 87) para el CCE Sant Lluis. Vicent Pico (amarilla, min 66) y Raul Filgueira (amarilla, min 79) para el UE Sami.

Comentario:

L’equip regional ha empatat (0-0) en la seva trobada disputada a Ses Canaletes davant la UE Sami, corresponent a l’onzena jornada de lliga, última de la primera volta, en un partit en el qual els de Víctor Pérez van posar intenció, ocasions i ganes però van acabar per no poder superar a una UE Sami que venia en bona línia i va generar una grata impressió.

Els blaus van saltar al verd amb moltes ganes de tornar a la senda del triomf després de la derrota del passat cap de setmana davant el CE Mercadal i van mostrar aquesta intenció des del principi, als tres minuts un tret llunyà de Peñato es va anar al travesser, el partit començava elèctric. Tots dos equips es disputaven el portar la maneta del partit des del centre del camp i per moments es va quedar sense un amo clar. Els de Raul Capo també avisaven, un tret a la base del pal, per la part de fora, va espantar als locals. La profunditat de Ayoub per banda dreta feia treballar a l’equip local que va tornar a gaudir d’una clara ocasió casi al final del primet temps. Una pilota en profunditat per a Peñato va deixar a aquest sol davant el meta Lluís, però el seu tret centrat va acabar als peus del porter, el rellotge marcava el 43. La jugada polèmica del partit es va viure just en el minut 45, un servei de cantonada botat per Toni Vinent, era rematat per Moyano en el primer pal, l’esfèric sobre la línia de gol va tocar al braç d’un rival però el col·legiat en comptes de decretar pena màxima va decretar el final del primer acte.

En els segons 45 minuts el Sant Lluís va donar una excel·lent imatge, va aconseguir desarborar a un superat conjunt verd i, de la mà d’uns inspirats Toni Vinent i Peñato van arribar les ocasions que es van anar van succeir davant la meta defensada per Lluís. No obstant això, els de Víctor Pérez no van aconseguir trobar la xarxa ciutadellenca i el rellotge corria en contra seva si volien aconseguir els tres punts. La UE Sami no creava perill, i els canvis dels locals van servir per a mantenir la intensitat però guanyar més profunditat. Els últims minuts van servir per a un últim «arreón» lluisser amb perillosos xuts de Toni Vinent i Bolopo però no van poder esborrar el 0-0 del lluminós de Ses Canaletes.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es