Previa Regional Lliga Menorca 2019 (Lliga Regional), jornada 11

CCE Sant Lluis CCE Sant Lluis
2ª posición, 17 puntos
0 - 0
UE Sami UE Sami
5ª posición, 15 puntos

Sábado 15/02/2020 - 18:00 h Campo: Municipal Sant LLuís

En defensa pròpia

.

La Lliga Regional s’encamina cap a la seva resolució de la primera volta arribant a l’equador de la competició, amb una jornada d’intensos duels per a col.locar a cadascún a la classificació. La batalla pels primers llocs tindrà un moment especial en el duel entre els de Víctor Pérez i la UE Sami (dissabte, 18.00 h., Ses Canaletes). Els implicats en la lluita per la segona posició, una vegada el CE Mercadal a pres un clar avantatge pel títol i excepte catàstrofe dels de Pere Vadell conservaran fins al final de temporada, es veu com la gran atracció del segon tram de la competició.

En aquesta lluita per la segona plaça estan els nostres, que afronten de manera consecutiva tres duels complicats en les pròximes jornades (UE Sami i CF Sporting de Mahón de manera consecutiva a casa, i visita al CE Alaior a Los Pinos). LA UE Sami, cinquè classificat amb 15 punts i amb quatre victòries consecutives que li han ficat en la lluita, és el rival que tindran enfront els nostres en un duel directe. Els lluissers, segon classificat amb 17 punts necessiten el triomf per a no caure d’aquesta lloc de privilegi, i amb això allunyar als de Raul Capo i tenir un matalàs de punts al seu favor.

Després de la derrota a Sant Martí del passat dissabte, els de Ses Canaletes han passat pàgina i s’aferren a la idea de vèncer totes les batalles directes per a aconseguir almenys arribar al final de la competició amb l’opció de barallar per aquest, presumible subcampionat.

Per a la trobada el tècnic lluisser comptarà amb una plantilla curta d’efectius a causa de les lesions, però recupera a Stan per a la causa. El duel d’alt voltatge, serà dirigit per Joan Coll, que impartirà justícia en aquesta 11a jornada, última de la primera volta.

 

Redacción
CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es