Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 3 – 1 Penya Ciutadella Esportiva

Jornada 4, Sábado 21/12/2019 - 18:00 h
CCE Sant Lluis
3 1
Penya Ciutadella Esportiva

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada

.

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Ivan Pons, Juan Sola, Basilio Enrich, Antoni Vinent, Alejandro Fernandez, Bruno Emendatori, Victor Mamajon, Jordi EnseÑat, Alejandro Bolopo y Adria Lorenzo.

Sustituciones: Carlos Segui por Ivan Pons (min.35), Javier Zurbano por Basilio Enrich (min.60) y Sergi Pons por Adria Lorenzo (min.67)

Penya Ciutadella Esportiva: Fabian Murillo, Adria Capo, Roger Mora, Pere Carretero, Xavier Marques, Edgar Llabres, Ignacio Pons, Pol Mercadal, Sergi Pons, Anthony Andres y Gabriel Bosch.

Sustituciones: Klever Javier por Gabriel Bosch (min.45), Albert Pons por Pol Mercadal (min.58), Marc Carrasco por Anthony Andres (min.58), Ignasi Huguet por Edgar Llabres (min.66) y Marc Moncada por Adria Capo (min.76)

Goles: 1-0 Adria Lorenzo (min 8), 2-0 Antoni Vinent (min 26), 2-1 Klever Javier (min 75) y 3-1 Javier Zurbano (min 88)

Árbitro: Javier Moreno Garcia. asistido por Francisco Javier Izquierdo Carreras y Arun Robert Carmona Morris.

Tarjetas: Alejandro Fernandez (amarilla, min 34), Bruno Emendatori (amarilla, min 43), Sergi Pons (amarilla, min 74), Jordi EnseÑat (amarilla, min 84) y Sergi Pons (amarilla, min 87) para el CCE Sant Lluis. Luis Simonet (amarilla, min 72) y Albert Pons (amarilla, min 86) para el Penya Ciutadella Esportiva.

Comentario:

Tercera victòria consecutiva del CCE Sant Lluis que confirma el seu bon estat de forma després de guanyar per 3-1 al Penya Ciutadella. L’equip lluisser, que arribava al partit després de guanyar el dimarts al Atletic Ciutadella (3-1) i diumenge passat al CD Menorca (0-2) s’en va de vacances en la segona posició de la taula amb 10 punts dels 15 possibles en una arrencada de lliga excel·lent i que afrontarà l’aturada amb tranquil·litat i descansarà en la primera jornada del 2020, jornada sis.

L’equip de Víctor Pérez començava el partit de la millor forma possible, amb una gol de Adri que obria el marcador en el minut vuit i que reforçava la confiança que portaven dels partits anteriors. Els primers minuts, gol a part, portar amb si a un Sant Lluís complint el seu paper, ordenat tàcticament i amb un Penya Ciutadella, amo de la pilota, arma principal dels de Lluis Simonet. Amb aquests rols, els lluissers i ciutadellencs van jugar les seves armes, sent més efectiu l’equip local, que en el minut 26 posava el 2-0, amb una gol de cap de Toni Vinent a centre de Mamajón.

Els blaus van poder augmentar el seu avantatge davant un Penya Ciutadella superat amb els vaivens de l’equip de Pérez que feien molt de mal. Va poder retallar distàncies l’equip groc, però dues grans intervencions de Llorenç el van evitar. Al descans el 2-0 donava tranquil·litat però no relaxació als nostres.

El guió del segon temps a penes va variar, però els de Lluis Simonet no acaben de trobar una situació de perill que pogués acostar-los en el marcador. Una rematada de cap del local Bolopo que va marxar fora per poc, un mà a mà de Mamajón amb tot a favor que va salvar el meta Fabían i un tret de fora de l’àrea dels locals eren les accions que posaven en alerta als grocs per a no veure’s condemnats definitivament a la derrota.

El minut 76 i després d’una falta en la frontal de l’àrea que va impactar en el travesser va servir per a posar emoció al partit, Moreira va aprofitar la pilota morta a l’interior de l’àrea per a reduir distàncies, quedava partit (2-1). Amb aquesta incertesa, els de Víctor Pérez van tirar d’ofici, l’entrada de Zurbano, Carlos va donar aire a una plantilla, cansada per haver jugat tres partits d’alta intensitat en tres dies. Amb el rellotge fregant el minut 90 una faltada des del centre del camp botada per Toni Vinent a l’interior de l’àrea va acabar per ser la sentència, després de l’error en la sortida de Fabián en el qual Zurbano només va haver d’empènyer (3-1, 88′).

No va haver-hi temps per a res més, els tres punts es quedaven en Ses Canaletes en una setmana productiva per als de Víctor Pérez que tanquen l’any 2019 amb tres victòries consecutives i posicionats en la segon lloc de la taula amb la confiança que això dóna a qualsevol equip.

A gaudir del moment!

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es