Triomf molt sofert però merescut el que va aconseguir l’equip de Elias Noval després de derrotar per la mínima (1-0) al CF Sporting de Mahón i que deixa els locals amb tot el cos pràcticament a les semifinals encara pendent només de l’average general entre els tres equips que lluiten per les dues places que queden, Penya Ciutadella, CF Sporting de Mahón i els nostres. La victòria ahir a Ses Canaletes, que va presentar la millor entrada de la temporada, va ser una victòria que es va aconseguir des de la paciència, el treball i el saber patir en els instants finals amb un home menys per l’expulsió d’Alberto per doble cartolina groga .

El partit va començar frenètic, els blaus arribant sense problemes i amb claredat a la porteria de Joan que va haver de intervenier en dues ocasions per evitar que els locals es posessin per davant. Dos remats de Zurbano i un xut des interior de l’area de Toni Vinent que Joan tregué una mà miraculosa van poder ser els primers gols, només estavam el minut 10. L’equip de Juanan Gomez poc a poc va anar pujant el seu nivell d’intensitat i això li va fer acostar-se a la meta defensada per Javi, un xut de Fabri al minut 20 va ser la primera aparició de l’equip visitant per àrea contrària.

Amb l’avanç del partit es veia al CCE Sant Lluís cada vegada millor i amb mes claredat d’idees, dues faltes frontals, un llançada per Bili que marxa a córner i una altra d’Oscar Moreno que va repel·lir el travesser van poder veure porta, però el tant no arribava. Amb els primers 45 minuts pràcticament complerts la va tenir l’equip de Gomez, falta lateral botada per Helenio i la rematada de cap de Miquel Capo va marxar desviada, no hi havia temps per a més.

Després del pas per la caseta, els dos equips es van trobar al a la seva tornada a un incòmode espectador, la pluja. Més dificultat per a tots dos que pujaven cada vegada mes l’exigència per al seu rival i que anaven a acusar el desgast amb el pas dels minuts. Els locals seguien a la seva, paciència, mobilitat, velocitat i perill en la seva punta d’atac però el gol seguia sense pujar al marcador. Al minut 55, un xut de Toni Vinent des de la frontal de l’àrea es ficava de ple en el fons de la xarxa, bé mereixien els nostres aquest gol i també el jove jugador local. Tot canviava, els de Juanan Gomez debian prendre la batuta al partit si volien aconseguir arribar la ultima jornada amb possibilitats d’accedir a semifinals.

La expulsió d’Alberto, per doble cartolina en el minut 66, feia presagiar un final de partit intens i sofert dels nostres. El míster local va començar a moure la seva banqueta a la recerca de frescor, Johny entra per Moyano i Morente per Toni Vinent i el mateix en l’altre bàndol, Macode, Guarino i Joan Coll per donar mes velocitat a la seva part ofensiva. La balança estava decantada en el marcador a favor dels de Elias Noval però el joc ja estava al costat visitant.

Els últims 15 minuts van ser per a homes, moltes imprecisions, pilotes dividides i amb això el CCE guanyant la partida. Una gran intervenció de Javi a la rematada dels sportinguista va poder ser l’empat però la mà salvadora del porter local ho va impedir. Quedava poc temps i l’allarg es va fer molt llarg, però va valer la pena, final del partit i tres punts importantíssims per als nostres que segueixen invictes com a locals en el que portem de temporada.

La propera i última estació és San Carlos, els quatre primers classificats s’enfronten aquesta ultima jornada entre ells, l’Sporting ha de vèncer i esperar resultats dels altres camps. Als nostres, un punt els val i fins i tot la derrota segons resultats, però, aquest equip vol entrar en semifinals però vol fer-ho per la porta gran, vèncer a San Carlos pot atorgar-los la primera plaça i / o el factor camp a favor per la següent ronda, aquesta és la mentalitat guanyadora que aquest grup està demostrant fins a la data.