Crónica Preferente: At Ciutadella 2 – 1 CCE Sant Lluis

Jornada 9, Sábado 18/02/2017 - 16:00 h
At Ciutadella
2 1
CCE Sant Lluis

Campo: Sant Antoni - Ciutadella
Ver jornada-Previa

imagen del partido

Alineaciones:

At Ciutadella: Juan Manuel Barba, Joan Jose Uris, Macia Barcelo, Lluis Coll, Ruben Camps, Victor Diaz, Josep Torres, Miguel Amengual, Oscar Tuduri, Ignacio Rodriguez y Adria Capo.

Sustituciones: Xavier Fuster por Josep Torres (min.45), Cristian Villalonga por Adria Capo (min.65), Josep Alzina por Victor Diaz (min.65) y Joan Febrer por Lluis Coll (min.83)

CCE Sant Lluis: Javier Salvador, Carlos Segui, Jose Manuel, Javier Zurbano, Xisco Pallicer, Juan Orfila, Ricardo William, Alejandro Fernandez, Jose Angel, Othman Boutajbirt y Lluis Busutil.

Sustituciones: Alvaro Rotger por Jose Angel (min.40), Julian Garcia por Lluis Busutil (min.52), Antoni Vinent por Ricardo William (min.65) y Isaias Pons por Carlos Segui (min.78)

Goles: 0-1 Ricardo William (min 31), 1-1 Oscar Tuduri (min 76) y 2-1 Cristian Villalonga (min 88)

Árbitro: Francisco Pelaez Jimenez. asistido por Oscar Alfredo Benejam Suarez y Antonio Barcia Bonet.

Tarjetas: Xavier Fuster (amarilla, min 60) y Adria Capo (amarilla, min 61) para el At Ciutadella. Alejandro Fernandez (amarilla, min 21), Lluis Busutil (amarilla, min 42) y Javier Salvador (amarilla, min 55) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Un gol de Cristian al minut 88 des del centre del camp de Cristian deixa als de Micki Gomila a les portes de puntuar en la seva visita a Sant Antoni i infligeix ??la quarta derrota en aquesta recent tancada primera volta de la competició i deixa als de Ses Canaletes sense la seva tercera victòria consecutiva.

La trobada va tenir alternatives en el joc i gols. En el primer acte el partit va tenir color visitant, el CCE va posar algu mes d?intensitat i si en principi la seva arma més important semblava ser tenir més possessió de pilota, la manca de fluïdesa en el seu joc i el no trobar-se còmode sobre el terreny de joc va fer que els visitants es trobés algú desconegut en el primer acte.

No obstant això, amb la ocasió més clara, els visitants van aconseguir posar-se per davant soprepasat l?equador del primer temps. Una excel·lent contra entre Othamn i Ricki a la sortida d?un córner en contra deixa al segon totalment sol davant Barba que, encara que rebutja la primera rematada del davanter lluisser no va poder fer el mateix amb el rebuig que aprofita Ricki per avançar els de Ses Canaletes. El més difícil ja estava fet, avançar-se en una trobada poc brillant i poder tornar a buscar aquestes bones sensacions de partits anteriors.

A la segona meitat tot va canviar i l?Atletic Ciutadella anava guanyant terreny als nostres a la recerca de l?empat, més encara quan els nostres anaven perdent efectius pel camí, lesionat Moyano en el primer temps i sent substituït per álvaro, Busutil i Carlos Segui van patir els mateixos contratemps, obligant al cos tecnic a improvisar un centre del camp desconegut en aquesta Lliga.

Ja per llavors hi va haver un parell d?oportunitats per aconseguir l?empat per part dels de Berto Moll, però un parell d?intervencions de Javi deixaven l?avantatge momentània per als de Gomila. Els de casa van prémer l?accelerador i es mastegava l?empat. Tot i la diferència en el marcador, el CCE va poder sentenciar a la contra però no ho aconseguir o acabar pagant.

Al minut 78, una falta lateral botada per els vermells acabar al cap d?Oscar Tuduri, que ara si, va aconseguir batre Javi i posar les taules al marcador. Amb temps per davant, qualsevol tant donaria la victòria al que l?anotés, amb molt poc marge per al seu rival per reaccionar. I així va ser, el tant de Cristian, després d?aprofitar una baló mort al centre de camp deixar els tres punts a Sant Antoni i va fer tornar de buit als de Gomila cap a Sant Lluís.

Aquest proper dimecres dia 22 ia partir de les 20:30 hores a Ses Canaletes, el CCE i la UE Sami es posaran al dia amb el calendari i disputaran el partit corresponent a la cinquena jornada de Lliga ajornat en el seu dia pel mal temps, un rival complicat però que ha de fer que els nostres treguin el seu caràcter per emportar-se els tres punts i escalar posicions a la taula.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es