Crónica 3ª Div.: Campos 3 – 1 Binissalem

Campos: Adrian Garrido, Antonio Roig, Miguel Fernandez, Jose Maria Gari, Julio J Huertas, Andres Iniesta, Antonio Vidal, Fernando Garcia, Francisco J. Diego, Albert Coll y Alejandro Aelen.

Sustituciones: Miguel A Bermudez por Francisco J. Diego (min.68), Albert Gonzalez por Alejandro Aelen (min.76) y Raul Fernandez por Antonio Vidal (min.86)

Binissalem: Antonio Rossello, Jose A Campos, Ramon M Mondejar, Miguel Lopez, Juan Manuel, Antoni Valles, Ricard G Vila, Tomas Gallardo, Luciano Hector, Miguel Forteza y Miguel A Mesquida.

Sustituciones: Bartomeu Riutord por Miguel A Mesquida (min.51) y Francesc Fiol por Antoni Valles (min.62)

Goles: 1-0 Albert Coll (min 26), 2-0 Alejandro Aelen (min 34), 2-1 Luciano Hector (min 40) y 3-1 Alejandro Aelen (min 47)

Árbitro: Jose Estevez Fernandez. asistido por Roberto Gonzalez Bestard y Alejandro Gonzalez Fernandez.

Tarjetas: Alejandro Aelen (amarilla, min 30), Francisco J. Diego (amarilla, min 42), Antonio Vidal (amarilla, min 61), Miguel A Bermudez (amarilla, min 72), Fernando Garcia (amarilla, min 87), Jose Maria (amarilla, min 89), Raul Fernandez (amarilla, min 89), Albert Coll (roja, min 89), Julio J Huertas (amarilla, min 89) y Andres Iniesta (amarilla, min 89) para el Campos. Ramon M Mondejar (roja, min 33), Luciano Hector (amarilla, min 88) y Miguel Forteza (amarilla, min 89) para el Binissalem.

El Club Esportiu Campos ha sumat avui capvespre tres punts molt importants, en el que, se’ns dubte, ha estat el millor partit jugat aquesta temporada 2016/17, coincidint en el darrer partit d’aquest any 2016.
Partit totalment controlat per l’equip local, des del primer minut fins al darrer, on aquest domini s’ha anat plasmant amb gols. El primer, en el minut 24, marcat per Albert Coll. El segon arribava en el minut 34 mitjançant Alex. En el minut 40, gaire bé en l’única aproximació a l’àrea per part visitant, l’àrbitre ha assenyalat penal, transformat per Becchio. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.
I només començar la segona part, en el minut 47, Alex marcava el segon del seu compte, i posava el tres a un definitiu,amb el que s’ha arribat al final del partit, malgrat tenir l’equip vermell més ocasions.
Tres punts que permeten al Campos sortir del descens i passar unes festes de Nadal un poc més tranquiles.
Desitjar a tothom que passeu unes bones festes de Nadal i que l’any que ve sigui millor que aquest.