Crónica 3ª Div.: Campos 0 – 4 Llosetense

Campos: Adrian Garrido, Manuel Diop, Joan A Comas, Antonio Roig, Bryan M Hurtado, Antonio Vidal, Miguel Fernandez, Andres Iniesta, Francisco J. Diego, Albert Coll y Zakria Malki.

Sustituciones: Miguel A Bermudez por Francisco J Diego (min.46), Albert Gonzalez por Zakria Malki (min.56) y Bartomeu Ballester por Bryan M Hurtado 8min.68).

Llosetense: Angel Mingorance, Francisco Campins, Marc Adan, Javier L Lirola, Baltasar Rigo, Francesc J Vaz, Jaume Pascual, Cesar Collado, Nicolas Baleani, Francisco J Fernandez y Juan Luque.

Sustituciones: Alejandro Latorre por Cesar Collado (min.55) y Joan Calderón por Marc Adán Juarez (min.72).

Goles: 0-1 Francisco J Fernandez (min 11), 0-2 Marc Adan (min 26), 0-3 Juan Luque (min 29) y 0-4 Jaume Pascual (min 69)

Árbitro: Mateo Busquets Ferrer. asistido por Jose Miguel Bordoy Homar y Jordi Verdera Escandell.

Tarjetas:Albert Coll (amarilla, min 53) y Albert Gonzalez (amarilla, min 84) para el Campos.

Partit molt solvent el que ha jugat avui dematí el Llosetense dins el Camp Municipal de Campos on s’ha imposat per zero gols a quatre.
L’equip visitant s’ha posat aviat per davant en el marcador, en concret en el minut 11, mitjançant Fernández, el que li ha donat més tranquilitat i ha accentuat el nerviosisme del Campos. Després d’un període de temps més o manco igualat, l’equip llosetí en dos córners, i només amb cinc minuts de diferència, ha posat el zero dos i zero a tres, a través de Marc i Luque, fet que ja ha sentenciat el partit.
A la segona part ha arribat el zero quatre marcat per Pascual, jugador que va passar pels equips inferiors de l’equip local.
Amb el partit d’avui ha finalitzat la primera volta, on el Campos l’acabarà en llocs de descens, esperant solucionar la situació i sortir d’aquestes posicions en els propers partits.