Campos: Antonio Mas, Raul Fernandez, Miguel Fernandez, Jose Maria Gari, Antonio Roig, Alejandro Iniesta, Antonio Vidal, Fernando Garcia, Francisco J. Diego, Albert Coll y Alejandro Aelen.

Sustituciones: Joan A Comas por Alejandro Iniesta (min.59), Manuel Diop por Antonio Vidal (min.65) y Albert Gonzalez por Fernando Garcia (min.77)

Esporles: Rafael Capel, Joan Gual, Enric Blanc, Gaspar Alemany, Jose Izquierdo, Andreu Pont, Francisco Frau, Juan M Hernandez, Lorenzo Arbos, Jose A Jimenez y Pere J Porcel.

Sustituciones: Juan De Dios Garcia Martinez por Jose Izquierdo (min.59), Jaume G Bordoy por Andreu Pont (min.59) y Salvador Rojas por Francisco Frau (min.69)

Goles: 1-0 Francisco J. Diego (min 59), 1-1 Lorenzo Arbos (min 69) y 1-2 Pere J Porcel (min 75)

Árbitro: Jose Roman Escribano Jimenez. asistido por Alejandro Jacas Cordoba y Juan Alberto Martinez Fernandez.

Tarjetas: Raul Fernandez (amarilla, min 63), Fernando Garcia (amarilla, min 74), Alejandro Aelen (amarilla, min 76), Joan A Comas (amarilla, min 81) y Jose Maria (amarilla, min 83) para el Campos. Pere J Porcel (amarilla, min 43), Andreu Pont (amarilla, min 51) y Pere J Porcel (amarilla, min 79) para el Esporles.

Partit important el celebrat ahir dimarts, entre dos equips que tenien els mateixos punts a la classificació i que volien pegar un petit bot a la mateixa.

Partit que va començar igualat però on poc a poc es va anar decantant cap a l’equip local, encara que no pel seu joc, però si per les ocasions que va tenir, ja que en aquesta primera part el Campos va gaudir de com a mínim tres ocasions molt clares per a batre el porter visitant, més un penal no assenyalat que a tothom va semblar molt clar.

La segona part va seguir més o manco igual, fins que en un córner tret per l’Esporles va suposar una contra del Campos que va permetre a Kiko Diego driblar al porter esporlerí uns metres fora de l’àrea i marcar a porteria buida. Semblava que aquest gol podia fer decantar la victòria cap a l’equip vermell.

Però una jugada desafortunada va permetre a l’equip visitant tornar a posar l’empat en el marcador i amb l’impuls agafat i en una jugada a pilota aturada marcar en pocs minuts el segon gol, fet que va ser decisiu en el partit, malgrat l’Esporles va jugar el darrer quart d’hora amb un home menys.

Derrota inesperada que dóna molta més importància al partit a jugar el diumenge, a les 12 h, contra el Felanitx