Crónica Preferente: CD Menorca 1 – 0 CCE Sant Lluis

Jornada 13, Domingo 03/04/2016 - 16:30 h
CD Menorca
1 0
CCE Sant Lluis

Campo: Estadi Mahonés-Maó
Ver jornada

imagen del partido

Alineaciones:

CD Menorca: Antonio Manuel Lopez, Luis Van-walre, Javier Jorge Massi, Omar Gomez, Ricard Cloquells, Pedro Guarino, Marc Fuster, Jordi Espinar, Carlos Romero, Marc Urbina y Victor Finestres.

Sustituciones: Bryan Puentes por Jordi Espinar (min.51), Eric Barber por Ricard Cloquells (min.56), Aleix Enseñat por (min.79) y Luis Cardoso por Omar Gomez (min.86)

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Bruno Emendatori, Alvaro Rotger, Rafael Moreno, Jose Manuel, Isaias Pons, Antoni Vinent, Alberto Salvador, Julian Garcia, Ricardo William y Carlos Stainer.

Sustituciones: Diego Gonzalez por Julian Garcia (min.63) y Santiago Romero por Antoni Vinent (min.68)

Goles: 1-0 Pedro Guarino (min 58)

Árbitro: Ruben Fernandez Martinez. asistido por Nuria Zalamea Hurtado y Pascual Vidal Coll.

Tarjetas: Ricard Cloquells (amarilla, min 28), Javier Jorge (amarilla, min 52) y Luis Van-walre (amarilla, min 83) para el CD Menorca. Alvaro Rotger (amarilla, min 16), Julian Garcia (amarilla, min 27), Rafael Moreno (amarilla, min 50) y Jose Manuel (amarilla, min 54) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

En un partit que va tenir una part per a cada equip, un gol de Pedro Guarino res més iniciar-se el segon temps va donar la victòria al CD Menorca, segona consecutiva per als de Tolo Rosello, que deixa a l’equip de Moyano amb la sensació agredolça després d’un molt bon primer temps on va ser clar dominador però que no acaba de concretar les seves arribades a la meta d’Antonio.

El primer a trepitjar àrea rival van ser els locals, als tres minuts, una imprecisió en el rebuig de Alvaro propici un tret fluix d’Urbina que Cristian, sense problemes, es va encarregar de tallar. Els blaus, avui de negre i groc, van trobar als cinc minuts una pilota morta a frontal d’àrea però la rematada de xilena de Ricky finalitzar en les mans del porter blaugrana, era la primera aproximació dels de Moyano.

Al quart d’hora, es va produir una de les jugades polèmiques del partit, una passada a l’esquena dels centrals lluissers que recull Urbina, acaba en falta a la frontal de l’àrea al derrivar Álvaro el davanter local, el col·legiat que en primera instància havia parat l’acció fora de l’àrea, rectifica a instàncies del seu assistent que l’indica  que l’acció es produeix a l’interior, pena màxima i protestes de tots dos equips, un per considerar que es va produir fora i els altres reclamant l’expulsió del central lluisser. Després d’un parell de minuts amb el joc aturat, Cristian encerta a detenir Urbina el llançament des dels onze metres del davanter maones, en la millor ocasió dels de Rossello en el primer temps.

A l’equador del segon temps, els visitants gairebé encerten a batre Antonio, jugada que inicia des de la seva portal l’equip lluisser, combinant amb paciència buscant desajustar als de Rossello, trobant a Stan en banda dreta, el seu centre ras a l’interior de l’àrea petita va ser rematat de primeres per Alberto que enviar l’esfèric als núvols, els de Moyano anaven dominant i poc a poc arraconant al seu rival en camp propi. A partir d’aquest moment, el CCE es va convertir en clar amo del partit i amb molta més presència en zona de finalització.

Una falta directa botada per Toni Vinent al 36, era una nova oportunitat per als visitants, de nou Antonio va haver de treballar per aturar el xut del jove lluisser en dos temps. La millor ocasió per als nostres arriba a la vora del descans, acció individual per banda esquerra d’Alberto que s’escapa del seu marcador i ja en interior d’àrea petita el seu potent xut era desviat in extremis a córner pel porter blaugrana quan el gol semblava el destí de la pilota.

Amb molt bones sensacions van marxar i van tornar els nostres al camp, més si cap, amb la primera ocasió dels blaus res més començar el segon temps, una robatori de Ricky en zona de creació local, acaba amb jugada individual i rapida del davanter lluisser però el seu xut amb l’esquerra va marxar fregant el pal d’Antonio molt fluix.

A partir de l’esmentada acció es va produir un curtcircuit en les idees dels de Moyano, errors no forçats en la passada, imprecisions i desajustos defensius i els maonesos menjant terreny als nostres. Una arribada de Van Walree amb posterior centre del lateral, va finalitzar en una rematada de cap al primer pal  de Guarino que enviar fora per poc el seu cop de cap, els de Rossello anaven creixent.

Els canvis introduïts pel tècnic local anaven revolucionant el partit i els nostres no trobaven el seu lloc al camp en aquest segundi temps. Al 55, una passada amb fortuna de Massi per a l’arribada des de darrera de Puentes deixa a aquest últim sol davant Cristian, cedint el davanter blaugrana el esfèric per a la rematada a plaer de Guarino que acaba en el fons del portal del CCE, 1 -0 per als maonesos.

El gol donava ales als de Maó i posava encara més dubtes en els nostres, més imprecisions i l’equip del primer temps estava totalment desaparegut, però els nostres no van defallir en cap moment seguint amb la seva idea de portar-se els tres punts del feu blaugrana . Un xut de Manu al 76 després d’una deixada de Ricky acabar en un defensor i va marxar a córner per sobre de la meta blaugrana, el CCE volia i podia. Tan sols tres minuts després, un xut llunyà d’Eric Barber que no aconseguia aturar la meta lluisser era rematat en segona instància en posició dubtosa per Urbina, però Cristian de nou va aparèixer per salvar els seus, va poder ser la sentència.

En els últims deu minuts, els canvis introduïts pel tècnic visitant buscaven més presència física a la punta d’atac dels seus, però les males eleccions en els centres a àrea dificultaven que aquest avantatge sortís a la llum. Al final, genoll a terra del CCE que desaprofita una bona oportunitat d’aconseguir uns tres punts molt necessaris per a la plantilla de Ses Canaletes.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es