Crónica Preferente: At Ciutadella 0 – 2 CCE Sant Lluis

Recompensa merescuda

Jornada 11, Sábado 12/03/2016 - 16:00 h
At Ciutadella
0 2
CCE Sant Lluis

Campo: Sant Antoni - Ciutadella
Ver jornada-Previa

jugada del partido
Alineaciones:

At Ciutadella: Jose Ignacio Mercadal, Sergi Carreras, Jaime Marti, Adria Capo, Juan De Dios Bagur Juaneda, Albert Guasch, Josep Alzina, Ruben Camps, Ignacio Pons, Juan Villalonga y Marcos Rodriguez.

Sustituciones: Josep Segui por Adria Capo (min.54) y Miguel Amengual por Marcos Rodriguez (min.69)

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Carlos Segui, Alvaro Rotger, Rafael Moreno, Jose Manuel, Juan Sola, Isaias Pons, Antoni Vinent, Ricardo William, Carlos Stainer y Alberto Salvador.

Sustituciones: Bruno Emendatori por Carlos Segui (min.50), Santiago Romero por Antoni Vinent (min.58), Guillem Sintes por Carlos Stainer (min.66) y Diego Gonzalez por Ricardo William (min.86)

Goles: 0-1 Ricardo William (min 27) y 0-2 Alberto Salvador (min 80)

Árbitro: Juan Lorenzo Caules Pascual. asistido por Joan Taltavull Marques y Magi Moll Pascual.

Tarjetas: Ruben Camps (amarilla, min 59) y Juan De Dios Bagur Juaneda (amarilla, min 74) para el At Ciutadella. Carlos Stainer (amarilla, min 35), Carlos Segui (amarilla, min 47), Rafael Moreno (amarilla, min 65), Alberto Salvador (amarilla, min 85) y Diego Gonzalez (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

El somriure va tornar a les cares de la plantilla Regional, després d’un merescut triomf per 0-2 a Sant Antoni davant l’Atlètic Ciutadella que talla la ratxa negativa de derrotes del conjunt de Moyano. El CCE, després de doblegar els vermells, es converteixen amb l’autèntica bèstia negra de l’equip de Berto Moll que amb aquesta derrota acumula la quarta consecutiva i queda tan sols tres punts per davant dels blaus.

Amb les novetats de Stan i Ricky a l’onze, el quadre de Moyano es va presentar un punt mes ofensiu que li donava major arribada a la meta de Mercadal. La primera opció de posar-se per davant del quadre visitant va arribar als tres minuts, amb un combinació lluissera al centre del camp en què Ricky, després de rebre el esfèric d’Alberto enviaba per molt poc la pilota sobre del travesser local. Els de Berto Moll veien com els blaus estaven molt ficats en el partit cosa que obligava els locals a ser un poc mes intensos si volien superar el quadre de Moyano, tan sols amb xuts llunyans, aconseguien arribar a la meta de Cris els de Sant Antoni , un xut de Guasch detingut en dos temps pel porter visitant era la primera aparició ofensiva dels seus, minut sis de partit.

Amb el pas dels minuts, el CCE es va anar trobant més còmode sobre el terreny de joc, però una doble ocasió dels vermells al 16 va despertar als de Moll, rematada a l’escaire de Alzina i el posterior rebuig era rebutjat per Cris a tir de Jaume, el 1-0 va estar molt a prop. Aquesta doble ocasió no va acovardir als nostres que anava ficant poc a poc al seu rival en camp propi amb les combinacions d’atac dels seus quatre homes mes ofensius, Alberto, Stan i Toni Vinent s’encarregaven d’anar subministrant pilotes a Ricky perquè aquest intentés superar a Mercadal.

En una jugada al 26 on els locals van realitzar la sortida de la defensa de manera desordenada, propici l’assistència de Manu per a Ricky que sol davant Mercadal, va aconseguir superar-després la segona rematada, era el 0-1 i el CCE es posava després de molt temps per davant. El gol va donar encara més confiança i tranquil·litat als de Moyano que es trobaven amb molt bones sensacions sobre el terreny de joc, era un altre CCE.

Els de Moll, van acusar el cop i van anar cedint terreny perquè el rival es fes amo i senyor del partit fins al descans. Després del pas per vestidors, els de Moyano van poder sentenciar al minut de la represa. Una galopada de Ricky després d’una passada a l’esquena dels centrals d’Alberto, deixa al davanter lluisser sol davant Mercadal, aconseguint superar-lo amb un lleuger toc sobre la pilota tot i que el vent que bufava sobre Sant Antoni allunya l’esfèric del davanter que ja molt escorat xutava el pilota al lateral de la xarxa, va poder ser el 0-2. Coses del futbol, del possible 0-2 es va poder passar a la següent jugada al 1-1, una falta lateral botada per Llonga l’interior de l’àrea era rematada per Ruben Camps que va obligar a Cris a treure una mà salvadora.

A partir d’aquesta acció, el partit va entrar en una fase on tots dos equips es neutralitzaven totes les accions ofensives, sent les defenses molt millor que qualsevol dels atacs. No va ser fins al minut 78 quan va tornar a aparèixer una acció d’atac amb perill. Alberto en una acció sense aparent perill, va veure el porter Mercadal una mica avançat i des de 30 metres va llançar un xut amb molta intenció per sobre del porter local aconseguint el 0-2 i la sentència del partit a favor dels de Moyano.

La trobada ja no se li podia escapar, les substitucions ordenades pel tècnic basc van fer el seu efecte, l’entrada dels juvenils, Bruno, Santi i Guiem va donar més energia als nostres i va demostrar que es pot comptar amb l’equip juvenil per donar un suport al quadre Regional. A dos minuts per al final va poder anotar el tercer el CCE, en una acció on Alberto va cedir l’espai per a l’arribada de Guiem que sol davant Mercadal es va precipitar en la seva rematada.

Amb el temps complert, va poder retallar diferències l’equip de Berto Moll en una galopada per banda dreta de Sergi Carreras que després de realitzar la passada de la mort va trobar al seu company Amengual, però la rematada del vermell era desviada a córner de nou per Cris .

No quedava temps per a més i els de Moyano van aconseguir la seva anhelada i tan necessitada victòria que permet als seus recuperar l’alegria i demostrar que aquest grup està molt viu i amb ganes de donar la volta a la situació que tan negra semblava.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es