Previa Liga Primera Regional Preferente Menorca, jornada 11

At Ciutadella At Ciutadella
6ª posición, 9 puntos
0 - 2
CCE Sant Lluis CCE Sant Lluis
9ª posición, 3 puntos

Sábado 12/03/2016 - 16:00 h Campo: Sant Antoni - Ciutadella

Sant Antoni, punt d’inflexió

Sant Antoni espera al CCE Sant Lluís en el primer partit de la segona volta per als de Moyano, segon per a la resta d?equips, que porta amb si que les plantilles afrontin la fase decisiva de la competició i on es decideixen les posicions finals de la taula classificatòria.

El CCE, vol donar la volta a la mala situació de resultats que aquesta atrevasant en aquesta Lliga i per això a treballat en les ultimes dues setmanes, després de la clara derrota a Los Nogales que deixar als nostres en el pou de la taula. El tècnic basc podrà comptar per a aquest partit amb Carlos Stainer, que es va incorporar a la dinàmica del grup aquesta mateixa setmana després de gairebé un mes i mig d?absència per motius personals, a ell, s?afegeix la incorporació de Ricky Gerez que després de completar una setmana amb els seus nous companys es troba a la disposició del tècnic lluisser per a la trobada. Els nostres tindran davant a un històric del futbol menorquí, amb àmplia experiència en 3a Divisió i que porta algunes dates intentant recuperar aquests anys reeixits del club vermell.

Per a això, han encomanat aquesta feina a un exatletic, Berto Moll, que de moment està donant els seus fruits a petits passos. Tots dos equips, ja s?han enfrontat aquesta temporada, una a Copa, a la tercera jornada, on els de ponent es van imposar a Ses Canaletes per un clar 2-4 que allunyava els nostres de la semifinal de Copa. Poques dates després, i després d?un final de Copa on els nostres van guanyar els tres últims partits, els de Moll van cedir el seu lloc en semifinals als blaus després d?una última jornada d?infart.

Algunes setmanes després, es donava tret de sortida a la Lliga, visitant l?Atletic al Municipal de Ses Canaletes en la segona jornada. Una trobada on passar de tot i en què els nostres van acabar deixant els tres punts a casa, amb el gol de Carlos Stainer en el tram final del partit i amb els nostres amb dos homes menys sobre el camp. El partit va acabar amb victòria local per 2-1, en la qual és fins al moment l?única victòria en Lliga del quadre lluisser.

La trobada, previst per demà dissabte a les 16:00 h. al Municipal de Sant Antoni, serà dirigida pel col·legiat Juan Lorenzo Caules Pascual, auxiliat a les bandes per Joan Taltavull i Magi Moll.

RD

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es