Crónica 1ª Reg.: Binissalem «B» 1 – 1 Inter Manacor

El Inter empata en Binissalem

Alineaciones:

Binissalem «B»: Jaime Vachiano, Antoni Reynes, Ivan L Llado, Jose Manuel Pedrosa, Diego Bragunde, Jaume Moya, Sebastia Riutort, Juan Moya, Llorens Arrom, Joaquin Llabres y Josep M Bonnin.

Sustituciones: Ferran Alzamora por (min.55), Miguel Gomez por Joaquin Llabres (min.61), Ventsislav Rumen por Llorens Arrom (min.61) y Jaime Pons por Sebastia Riutort (min.69)

Inter Manacor: Miguel A Sureda, Miquel Santandreu, Miguel Santandreu, Andres Mira, Walter E Medina, Bartolome Galmes, Antonio A Peñaranda, Mateo Torres, Pedro Mateu, Bartolome Pont y Guillem Llodra.

Sustituciones: Marc Orgilles por Walter E Medina (min.51), Joan M Darder por Miquel Santandreu (min.64), Pere Gomariz por Miguel Santandreu (min.68), Jaime Mateu por Andres Mira (min.81) y Joan Andreu por Bartolome Galmes (min.85)

Goles: 0-1 Miquel Santandreu (min 14) y 1-1 Josep M Bonnin Grimalt (min 80)

Árbitro: Francisco Cañadillas Espada. asistido por Antoni Prats Marti y Joan Prats Marti.

Tarjetas: Joaquin Llabres (amarilla, min 16), Jaume Moya (amarilla, min 51) y Antoni Reynes (amarilla, min 77) para el Binissalem «B». Antonio A Peñaranda (amarilla, min 25), Cosme A Monserrat (amarilla, min 42), Cosme A Monserrat (roja, min 42), Guillem Llodra (roja, min 50), Joan Andreu (amarilla, min 78) y Pedro Mateu (amarilla, min 87) para el Inter Manacor.

Comentario:

Partit jugat al camp municipal de Binissalem. L’Inter, desprès de la primera victòria de la temporada, arribava al partit recuperant sensacions i moral. Per part dels locals, desprès de dues victòries consecutives, arribaven al partit amb molt moral. El resultat fou d’empat a 1, injustament merescut per els local, ja que l’Inter aporta més al joc i gràcies a una expulsió més que rigorosa per part del defensor de l’Inter i altres jugades molt discutides i un àrbitre molt casolà, impediren la victòria de l’Inter.

La primera part, fou un monòleg per part dels visitant, que amb sa seva lluita i entrega, aconseguiren dominar el partit, i amb un golàs als 20 minuts aconseguiren posar-se per davant al marcador. L’Inter tingué varis ocasions més per poder fer el segon, en canvi els locals arribaven amb poc perill a la portaria visitants.

En la segona, al 5 minuts, l’àrbitre s’inventà una expulsió, que fou determinant per el resultat final. Desprès del desgast de la primera part, i de jugar amb un jugador menys, l’equip local empatà el partit a les darreries del temps.

Un empat injust per el que es va veure damunt del terreny de joc, on les decisions de l’àrbitre, sempre a favor dels locals, tingueren molt a veure.

 

Tofol para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.