Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 0 – 2 At Ciutadella

Jornada 13, Sábado 05/04/2014 - 16:30 h
CCE Sant Lluis
0 2
At Ciutadella

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Carlos Segui, Alvaro Rotger, Isaias Pons, Miguel Gomila, Juan Sola, Antonio Sastre, Gabriel Llabres, Miguel Angel Coll, Francisco Miguel Garcia y Elliot Galan.

Sustituciones: Raul Olives por Carlos Segui (min.62), Pedro Javier por Antonio Sastre (min.74), Oscar Sintes por Miguel Gomila (min.74), Jose Miguel por Alvaro Rotger (min.78) y Antoni Vinent por Juan Sola (min.78)

At Ciutadella: Pere Francesc, Mateo Larrarte, Oscar Tuduri, Adria Capo, David Hernandez, Sergio Anglada, Miguel Angel, Victor Torres, Josep Alzina, Juan Luis y Bartolome Marques.

Sustituciones: Sergi Bosch por Sergio Anglada (min.63) y Aitor Nin por Josep Alzina (min.69)

Goles: 0-1 Juan Luis Sanz Carrasco (min 44) y 0-2 Bartolome Marques (min 62)

Árbitro: Jose Juan Martin Lopez. asistido por Jose Paul Esteve Hind y Jose Albiol Payeras.

Tarjetas:Miguel Angel (amarilla, min 18) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

No hi ha manera. El CCE Sant Lluís de José Ángel Moyano està abonat a la mala sort. L’equip intenta jugar a futbol i arriba a porta amb certa facilitat. El passat dissabte va ser un altre mostre de lo que lis ve passant als lluissers. Varies ocasions clares per marcar no aprofitades, i l’equip visitant, l’At. Ciutadella, aprofitant les 2 ocasions que va tenir. Resultat final 0-2 i tercera derrota consecutiva.

Va ser una primera part molt igualada. Amb dos equips ben plantats sobre el terreny de joc. Però les primeres ocassions van ser per els locals. Dues arrencades de n’Eliot i una clar 1×1 d’en Bili amb el porter visitant van poder significar el 1-0 per el CCE Sant Lluís. Però van ser els de ponent els que se van adelantar en el marcador. En un error en la sortida de pilota lluissera l’experimentat devanter Juanlu va posar el 0-1 en el minut 44.

Abans del descans va poder empatar el CCE amb un remat de cap de Carlos Seguí a la sortida d’un corner, però la pilota va anar al lateral de la xerxa. Nova ocassió desaprofitada i descans a Ses Canaletes amb 0-1 al marcador.

La segona part els lluissers ho van seguir intentant, però la sort no estèia de cara. Les arribades locals no acabàven entre els tres pals. Quan més a prop semblava el 1-1, va arribar la sentència. L’At. Ciutadella marcava el 0-2 en el minut 62 de partit. A partir d’aquí el CCE Sant Lluís ho va seguir intentant però ja conscient de que la remontada era molt difícil.

Cal destacar que fins a tres jugadors juvenils van trepitjar la gespa de Ses Canaletes. El porter Cristian, que va tenir que defensar la porteria lluissera per la lessió d’en Santi, i els jugadors de camp Toni Vinent i Txemi.

Ara cal tirar per envant i seguir fent feina per capgirar la situació. L’equip treballa bé i quant les coses es fan bé tard o prest arriben els resultats.

CCE San Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es