Crónica Preferente: Binissalem «B» 0 – 1 Port de Soller

Derrota del Binissalem B, ante el Port de Soller

Binissalem «B»: Jaime Vachiano, David Perez, Fernando J Rey, Sebastia Riutort, Juan A Villalonga, Jaume Moya, Bartomeu Cabrer, Juan Moya, Miguel Gomez, Ferran Alzamora De y Jaime Pol.

Sustituciones: Joaquín Llabres por Juan Moya (min.46), Joan M Reus por Ferrán Alzamora (min. 46), Daniel Torres por Bartomeu Cabrer (min.62), Jose Manuel por David Perez (min.71)

Port de Soller: Pascual Garrido, Antonio Sampol, Patxi Wilson, Fabian Acosta, Pere Bover, Marc Torres, Luis Gabriel, Guillem Cañellas, Juan Cabot, Jose A Jimenez y Lluis Cañellas.

Sustituciones: Francisco X Llado por Antonio Sampol (min.73), Miquel A Carrasco por Lluis Cañellas (min.81), Lluis Bernat por Luis Gabriel (min.79) y Jorge A Viso por Fabian Acosta (min.71)

Goles: 0-1 Jose A Jimenez (min 86)

Árbitro: Nazareth Carrasco Crespi. asistido por Antonio Hernandez Lopez y Adolfo Alvarez Alvarez.

Tarjetas: Daniel Torres (amarilla, min 88) para el Binissalem «B». Jose A Jimenez (amarilla, min 86) para el Port de Soller.

Partit molt intens el viscut avui capvespre al camp del Binissalem. Els joves jugadors binissalemers han sortit amb molta intensitat, mentres que els del Port han arribat dormits al partit. Aixo ha provocat que el minut 1 arribas la jugada clau del partit quan el Binissalem ha desaprofitat una pena maxima tirant-la al travesser, durant 15 minuts mes el Binissalem ha esta l’amo i senyor del partit desaprofitant un parell d’ocasions. A poc a poc el Port anava entrant al partit i el partit s’anava equilibrant. En Chapu es convertia en un mal son per la defensa local i al minut 30 aprofitava una bona passada per fer el 0-1 al marcador. Amb aquest resultat s’arribaria al descans.

A la segona part el Port desaprofitaria un parell d’ocasions molt clares, sobretot una de Cabot que despres de driblar al porter el seu tir l’ha treta de devall els pals un defensa binissalamer. El partit s’anava trevant amb continues faltes per ambdos conjunts, el Binissalem es col.locava en 3 defenses i es llançava desesperadament a l’atac, corners i faltes penjades dins l’area del Port eren ben defensades i el Binissalem ni aconseguia empatar el partit.

En resum partit molt intens a on el Binissalem no ha pogut aconseguir cap punt i el Port practicament ha confirmat la permanencia a la categoria.