Crónica Preferente: Port de Soller 6 – 2 Son Cladera

Port de Soller: Pascual Garrido, Pedro Cuart, Lluis Bernat, Francisco X Llado, Pere Bover, Marc Torres, Lluis Cañellas, Guillem Cañellas, Juan Cabot, Gerardo Muñoz y Jose A Jimenez.

Sustituciones: Luis Gabriel por Francisco X Llado ,  Miquel A Carrasco por Jose A Jimenez , Antonio Sampol por Lluis Cañellas  y Victor Colom por Guillem Cañellas

Son Cladera: Miguel A Roca, Sergio Sanchez, Demetrio Chele, Juan D Gonzalez, Juan Cedrun, Jesus Marquez, Pablo Lesniewski, David Miñarro, Adrian Covas, Josue Diez y Daniel Vives.

Sustituciones: Jose M Botella por Josué Díez

Goles: 1-0 Juan Cabot (min 12), 1-1 Sergio Sanchez (min 33), 2-1 Gerardo Muñoz (min 39), 3-1 Jose A Jimenez (min 43), 3-2 Jakub (min 45), 4-2 Gerardo Muñoz (min 56), 5-2 Juan Cabot (min 68) y 6-2 Antonio Sampol (min 90)

Árbitro: Gines Jesus Fernandez Ballesta. asistido por Eduardo Martinez Martinez y Ivan Cruz Romero.

Tarjetas:Antonio Sampol (amarilla, min 1) para el Port de Soller.

El Port de Sóller es va retrobar amb la victòria en un dels partits més complets de la temporada, ha estat superior al seu rival que tan sols ha aconseguit maquillar el resultat amb dues jugades d’estratègia i no han pogut fer més ja que els de Xus Brugos s’han mostrat intractables.

Partit vibrant el que s’ha desenvolupat al Camp d’en Maiol avui capvespre, 2 ratxes molt diferents les que presentaven ambdos conjunts a l’inici del partit, amb un Port que venia de guanyar 1 dels seus darrers 5 partits i un Son Cladera tot el contrari ja que dels 5 darrers partits tan sols havia perdut 1.

L’encontre ha començat amb un domini del Port que s’ha vist traduit amb el primer gol d’en Cabot al minut 12 despres d’una bona deixada de Chapu, no s’ha vengut abaix el Son Cladera i ha empatat de corner despres d’una indecisio de la defensa portuaria. Partit igualat i de nou el Port ha estat el que s’ha adelantat, aquesta vegada obra de Gerardo despres d’una bona centrada de Cabot, seguia el domini del Port i aixo es traduiria amb el golas d’en chapu clavant la pilota a l’escaire del equip visitant, pero a la darrera jugada de la primera part el Son Cladera reduiria distancies, de nou a pilota aturada i devant la fluixedat de la defensa del Port.

Amb el 3-2 s’arribaria al descans, un resultat que deixava tot a l’aire i que feia presagiar una segona part emocionant.

Comença la reanudacio i el Port, amb un centre de camp molt ben situat amb en Kiko, Guillem i Lluis es feia l’amo i senyor del partit. Arribaria el quart gol obra de Cabot que aprofitava una bona passada de Gerardo i minuts mes tard se capgirava les posicions i era en Cabot el que assitia a gerardo per fer el 5-2. El Son Cladera es col.locava amb 3 homos en defensa per intentar reduir distancies, i ho aconsegui a la sortida d’un corner, el rebuig es aprofitat per el jugador del Son Cladera per fer el 5-3, pero l’arbitre, a instancies del linier, ho anula per posicio de fora de joc d’uns jugadors que estaven davant el porter Pascual. Ja al final del partit en Toni Sampol feia, de corner, el 6-2.

En resum justa victoria d’un Port de Soller que avui ha donat una molt bona impressio i un gran espectacle a la seva parroquia