Crónica Preferente: Port de Soller 1-0 Independiente

El Port de Soller, vence por la mínima al Independiente

Alineaciones:

Port de Soller: Pascual, Viso(Ll. Bernat), P. Bover(Gerardo), Fabian, M. Torres, Quiros, Ll. Canyelles, G. Canyelles, Aguiló(Patxi), Chapu, Kiko(Sampol).

Independiente: Tomi, Ismael, Carmona, José, Plomer, Arazola, Raúl, A. Sevilla(Guillem), Fortis, Ferrer, Ito.

Gol: 1-0 Chapu min. 9

Árbitro: Álvaro Varon Aceiton, asistido en bandas por Alejandro Murillo Yustos y Francisco Alonso Mas Rodríguez.

Tarjetas: amarillas por el Port de Soller  a M. Torres, Fabián,  P. Bover, y con Roja directa a Carrillo y por el Independiente a Carmona, Plomer y José.

Comentario:

Partit que ha començat amb retras degut a la polemica que tenen els clubs sollerics amb la federacio, degut a que els arbitres volen cobrar 10€ mes en concepte de tunel a lo que no estan d’acord els clubs sollerics i ho troben totalment injust ja que si no volen pagar el tunel poden arribar a traves del Coll de Soller com se feia abans. Aquest tema ha provocat que el club no volgues pagar i els arbitres (degut a ordres que tenien de la federacio) no podien pitar el partit si abans no cobraven

El partit ha començat mol vibrant, amb 2 equips que cercaven la victoria. La primera ocasio era per el Port, una gran treta de falta de Guillem s’estavallava a la creueta. L’Independent pitjava molt i intentava arribar a la porteria defensada per en Pascual, pero seria el Port el que s’adelentaria al marcador, quan una gran jugada de l’atac portuari l’acaba en Chapu fent el 1-0.

A partir d’aqui el Port es tanca i l’Independent creava ocasions per poder igualar el marcador pero la defensa portuaria liderada per en Jaume Quiros i les bones actuacions d’en Pascual ho impedien.

La segona part seguia per el mateix cami, tot i que l’Independent baixa el ritme i les ocasions no foren tan clares. A n’aquesta segona part l’ocasio mes clara va esser del Port, una cavalgada d’en gerardo cap a porta no l’acaba de culminar i s’esfuma el gol de la tranquilitat.

En resum bon partit entre dos conjunts que han culminat aquesta primera volta empatats a 30 punts

 

 

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.