Crónica Preferente: Campanet 1 – 2 Soller

Derrota del Campanet ante el Soller

Alineaciones:

Campanet: Juan Martorell, Jaume Aguilo, Sergio Gonzalez, Josep Sastre(Rafael Sastre min. 83), Antoni Capella, Victor Perez, Eduard Vilanova(Joan Amengual min.76), Vicente Reynes, Miquel Cladera, Antoni Palou(Tomeu Morell min. 89) y Marc A Marce(Usama Quekkai min.76)

Soller: Lluis Quiros, Francesc Cladera, Ianis Ballester(Bartolome Reynes min. 49), Ruben Martinez(Marcos Mayol min. 69), Alex Mayans(Llorenç Busquets min. 78), Miquel Ramon, Pere Castello, Andreu Sastre, Pedro Sanchez, Antonio L Adrover y Ivan Campos.

Goles: 0-1 Bartolome Reynes min. 54, 0-2 Antonio Acrover min. 55, 1-2 Vicente Reynes min. 71

Árbitro: Jose Antonio Peña Molina. asistido por Jonathan Fernandez Fernandez y Pau Caldentey Amengual.

Tarjetas: amarillas para el Campanet a Joan Amengual min.82, Rafael Bisquerra min. 89 y Antoni Capella min. 89 y para el Soller amarillas a Pere Castello  min 21, Ruben Martinez min 33, Ianis Ballester min. 47, Alex Mayans min. 54, Llorenç Busquets min. 80, Miquel Ramon min. 86, Francesc Cladera  min. 88 y Antonio Adrover min. 89

Comentario:

Gran partit el viscut en el municipal de Campanet entre l’equip local i el Sóller, on a guanyat injustament el Soller, ja que el Campanet a tingut ocasions per guanyar o almenys empatar. Cal destacar l’actuació d’ ambdós porters que han evitat un resultat d’ escàndol, que si bé el major nombre d’ocasions les ha tingut el conjunt local, el Sóller a tingut una ocasió claríssima a cada part on el porter a respost perfectament.

Una primera part entretinguda on s’ha arribat amb el resultat de 0-0, i on el Campanet en tres ocasions i Sóller amb una han pogut inaugurar el marcador.

La segona part a tengut un nom propi el de Tomeu Reynes on cinc minuts després de la seva entrada en una pilota rebutjada d’una falta a marcat el 0-1, i just en la següent treta de centre, ell mateix roba la pilota i dona una passada magistral a Tuni que no perdona en el mà a mà amb el porter, 3 minuts de «Pajara» Campanetera que al final els hi ha costat el partit, tot i això el Campanet no s’ha vingut a baix, a 20 minuts del final Vicenç fa 1-2 de cap, just després Tuni a pogut sentencia però Juan li ha aturat el mà a mà.

Els darrers minuts del partit la figura a estat Ivan porter del Sóller on ha salvat el seu equip amb nombroses i sensacionals intervencions.

El Sóller es posa «lider» provisional i el Campanet tot i el gran partit fet no s’ allunya dels llocs de descens.

 

 

 

Pau S. para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.