Crónica 2ª Div. B: Badalona 1-0 Mallorca B

Victoria del Badalona ante el Mallorca B

Alineaciones:

CF Badalona: Marcos, Pelegrí, Xavi Muñoz, Cerrón, Manga, Ignaci (Pugui min 67), César Soriano, Álex García (Goikotxea min 67), Ceballos, Serramitja (Joaquín min 75) y Rober

Mallorca B: Felipe, Víctor, Núñez (Santandreu min 59), Damià, Pablo, Alberto, Xisco, Nico, Páez (Gallar min 85), Tià Sastre (Flores min 75) y Dídac

Goles: 1-0 min 73 Goikoetxea

Tarjetas: el colegiado ha amonestado a Xavi por el bando local y a Páez y Víctor por parte del Mallorca B

Árbitro: Sr Julio Fermín Leo Ollo del colegio navarro

Observaciones: se ha guardado un minuto de silencio por un ex directivo y ex jugador del Badalona.

Comentario:

Victòria molt important del nostre primer equip que li permet continuar mantenint aspiracions de classificar-se pel play off d’ascens a Segona Divisió.

A la primera meitat, el Badalona ha sigut el clar dominador, trenant bones jugades i arribant a l’àrea contrària gràcies a la movilitat de jugadors com Serramitja, Robert o Ignasi. El davanter menorquí ha gaudit dels dos primers xuts mes perillossos als minuts 5 i 15.

En aquest primer temps, el filial balear tan sols ha tingut una opció a pilota aturada mitjançant Didac, en la que Marcos ha hagut d’intervenir per evitar el gol, enviant la pilota a córner.

Els nostres jugadors han sigut els que han mostrat mes ambició. Al minut 33, Jordi Ferron ha rematat al segon pal una centrada d’Alex Garcia en la que la pilota ha sortit lleugerament desviada. En plé domini badaloní, Pelegrí ha tingut la seva opció en un llançament de falta en el que part de la graderia ha cantat gol peró la pilota ha sortit fora per ben poc. Made nga al minut 42 també ha tingut la seva opció amb un xut des del vertex de l’àrea que un defensa ha tret sota pals.

A la segona meitat, el partit s’ha anivellat, amb un Mllorca mes estirt pero en el que la fermesa defensiva del Badalona ha impedit que creessin opcions clares de gol, a excepció aixó si d’un xut al pal en el minut 66 per part de Tià Sastre.

Desprès d’aquest ensurt ha aribat el gol, gràcies a una centrada de César Soriano des de la punta esquerra de l’atac que Goico ha rematat dins la porteria.

Els nostres jugadors han controlat perfectament qualsevol envestida balear, tenint fins i tot les seves opcions a la contra gràcies a la velocitat dels jugadors de banda.

Badalona CF



Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.