Crónica 2ª Div B: Llagostera 3-0 Manacor

Llagostera: Wilfred, Aimar, Vallho, Rangel, Boadas, Tito, Alcover, Eloi (Pedrito min.64), Enric Pi (Virgili min.71), Mas y Tarradellas (Espolita min.80).

Manacor: Gaspar, Kike (Tomeu Galmes min.40), Borete, Julio, Rafa, Barbon, Roberto, Mut, Nico, Arnau (Llull min.56) y Sergi Garcia (Gili min.33).

Goles: 1-0 min.20 Tarradellas, 2-0 min.36 Marc Mas, 3-0 min.39 Marc Mas

Arbitro: Ander Gonzalez asistido por Royo y Fernandez

Tarjetas: Amarillas a Julio, Roberto, Tomeu Galmes, Arnau, Borete por el Manacor

El Llagostera s’ha retrobat avui amb la victòria després de tres empats consecutius. I ho ha fet amb una victòria clara i convincent, forjada en uns 45 primers minuts excel·lents on ha superat totalment el seu rival. A la segona part l’equip ha seguit portant la iniciativa però no ha pogut ampliar l’aventatge.

El Manacor arribava a Llagostera en una situació complicada i ha sortit amb ganes. Les primeres ocasions han estat pels balears,en una doble rematada del seu millor jugador, Nico, la primera salvada per Wilfred i la segona, de cap, que ha marxat fora. Aquestes dues jugades consecutives han esperonat els d’Oriol Alsina, que de seguida han agafat les regnes del joc i, jugant amb rapidesa, han superat amb certa facilitat la defensa rival. El primer avís ha estat de Tito (8′) i el primer gol no ha tardat en arribar, Ràpida acció atacant llagosterenca, amb cessió de Mas cap a Tarradellas que, tot i estar força escurat a l’esquerra, ha engaltat un impressionant xut que ha batut Gaspar.

Els d’Oriol Alsina han seguit augmentant el seu domini. Hi ha hagut un possible penal a Enric Pi i un xut potent de Tarradellas aturat per Gaspar, abans que, en estratègia, arribés el segon gol, al minut 36. Llançament tancadíssim de cantonada de Ton Alcover que Marc Mas, al segon pal, remata de cap al fons de la xarxa. El Llagostera estava enxufadíssim, i tres minuts després, una sensacional passada d’Eloi Amagat ha permés a Marc Mas marxar tot sol, regatejar el porter i marcar a porta buida. 3-0 i èxtasi al Municipal… que encara podia haber estat més gran si una sensacional acció d’estregègia culminada per Aimar no hagués acabat amb la pilota al pal (45′).

Al segon temps, com era previsible, el ritme del partit ha baixat una mica, per l’acumulació de partits dels darrers dies i el fet de que tot semblava dat i beneït. Wilfred, que ha augmentat el seu record d’imbatibilitat a 8 partits sencers més 4 minuts (o sigui 724 minuts), ha intervingut amb encert en rematades del capità balear Barbón, encara que les ocasions més clares han tornat a serr pel Llagostera. Una mitja volta d’Eloi (63′) i una pilota picada per Ton Alcover (82′) haurien pogut augmentar la diferència.

Al final doncs, clara victòria d’un equip blaugrana molt superior que s’ha retrobat amb el gol després de tres partits seguits sense marcar. Tot això, abans de la visita, el proper dissabte (17:00), del Lleida Esportiu, un rival directe en la lluita pel play-off d’ascens a la Liga Adelante.