CE Campos: Xavi, Gaspar, Juanpi, David Mateu, Alex, Toni Vidal, Menut, Nadal, Raúl Sintes, Jaume Vidal i Suau

Canvis: Toni Roig per Menut, min. 45; Raúl Vadillo per Gaspar, min. 45 i Servera per Raúl Sintes, min. 69

Montuïri: Alcover, Biel, Mas, Pomar, Paco, Bisquerra, Joan Marc, Crespí, Rafita, Rojals i Kiko.

Canvis: Mateu per Crespí, min. 77 i Sánchez per Paco, min. 84

Targetes:

Pel Campos: grogues a Menut, Toni Vidal, David Mateu i Raúl Vadillo

Pel Montuïri: grogues a Joan Marc i Bisquerra

Gols: 0 a 1, Rafita(min.12); 1 a 1, Jaume Vidal (min.51); 1 a 2, Kiko (min.52); 2 a 2, Jaume Vidal (min. 74); 2 a 3, Rafita (min.87) i 3 a 3, Toni Nadal, (min. 91)

Àrbitre: Bardají Martín, ajudat per Roig Escandell i March Morlà.

Partit disputat en el municipal de Campos on durant tot el partit ha plogut i a la segona part ha dificultat molt el joc.

Primera part dominada pel Montuïri que li ha permès anar-se’n al descans guanyant per zero gols a un, marcat per en Rafita en una gran jugada de Rojals.

El Campos ha sortit més enxufat a la segona part i mitjançant el seu capità, Jaume Vidal, ha marcat l’empat. Però l’alegria campanera ha durat molt poc, ja que només treure de mig camp el Montuïri s’ha tornat a avançar a través de Kiko, en una jugada embullada.

L’equip local ha seguit presionant i gràcies a això, un altre cop, Jaume Vidal, ha tornat a marcar l’empat.

En aquest moments, pareixia que el Campos podia decantar el partit del seu costat, però no ha estat així, gràcies a una gran passada de Rojals cap a Rafita, que ha superat a Xavi amb una vaselina.

Però l’equip campaner no s’ha rendit i en un córner, Toni Nadal ha marcat el tres a tres definitiu.

Partit espectacular i emocionant, ajudat per l’estat del terreny de joc, amb sis gols, que no permet a l’equip local fugir dels llocs perillosos.

El proper partit del Campos és a Felanitx.