Crónica Juvenil Preferente Mallorca (1ª Fase Sub-grupo A): Petra 6 – 1 Son Sardina

.

Petra: Sergi Molines, Jaume Duran, Juan Dalmau, Joan Ribot, Jaume Cabrer, Josep Ordinas, Toni Pou, Tarek Laghzaoui, Lluis Bassa, Sebastia Gelabert y Jaume Juan.

Sustituciones: Guillem Duran por Jaume Cabrer (min.46), Miquel Àngel por Lluis Bassa (min.60), Joan Toni por Joan Ribot (min.63), Juan Manuel por Josep Ordinas (min.63) y Gregori Ribot por Miquel Àngel (min.64)

Son Sardina: Mateu Coll, VicenÇ Servera, Javier Verdejo, Jonatan Lopez, Ferran Martorell, Pau Martorell, Antonio Fresneda, Miguel ArgÜes, AdriÀ Valero, Adrian Fresneda y Marc CaÑellas.

Sustituciones: Mamadou Ndaw por VicenÇ Servera (min.46), Marc E Lopez por Jonatan Lopez (min.60), Jaume Genovard por Miguel ArgÜes (min.64) y Adrian Comas por Pau Martorell (min.74)

Goles: 1-0 Jaume Cabrer (min 16), 2-0 Lluis Bassa (min 27), 3-0 Tarek Laghzaoui (min 31), 4-0 Josep Ordinas (min 32), 5-0 Josep Ordinas (min 47), 5-1 Antonio Fresneda (min 67) y 6-1 Gregori Ribot (min 75)

Árbitro: Jose Miralles Gili.

Tarjetas: Pau Martorell (amarilla, min 40) para el Son Sardina.

Partit dominat de principi a final per part de l’equip local. Primers minuts de partit amb arribades tímides a les dues arees fins al quart de partit on l’equip local amb una jugada molt ben combinada arriba l’1-0. El Petra a partir d’aqui agafa el control total del partit i el Son Sardina no veu opcio d’arribar a la porteria local. Als 30 min arriben 3 gols en 5 min i arriba el descans amb el 4-0.

2a part amb el ritme mes baix, arriba una bona jugada del Petra on fa el 5-0. Seguidament retalla el Son Sardina amb el 5-1 encara que el partit ja estava sentenciat el Petra aconsegueix fer el 6-1.

Gran victoria del Petra, que segueix amb la seva bona dinàmica, bon joc i sent el líder del seu grup.