Crónica Preferente: Atlético Rafal 1 – 1 Alquería

Atlético Rafal: Raúl Genovart, Manuel Torres, Edinson Norbey Valencia, Borja Diaz, Ángel Alfaro, Juan Batista, Iván García, Toni Pons, Matteo Zampino, Enrique Rojas y Martin Pérez.

Sustituciones: Carlos J Gil por (min.10), Sergio Navarro por Iván García (min.65), Patricio Pujol por Matteo Zampino (min.69), Rafael Guillem por Enrique Rojas (min.78) y Francisco Javier por Juan Batista (min.78)

Alquería: Toni Peña, Sebastia Monserrat, Bernardo J Pérez De La O, Baltasar J Rigo, Raúl Rodríguez, Hamza Bousbaa, Joan A López, Miguel Sastre, Bartolomé Rotger, Toni Joan y Francisco J Maimo.

Sustituciones: Sebastia Mercadal por Raúl Rodríguez (min.46), Daniel Algaba por Hamza Bousbaa (min.78) y Carles Carrascosa por Sebastia Mercadal (min.89)

Goles: 1-0 Enrique Rojas (min 29) y 1-1 Toni Joan (min 67)

Árbitro: Jordi Verdera Escandell. asistido por Adrian Corbelle Huelin y Luis Miguel Diaz Soto.

Tarjetas: Patricio Pujol (amarilla, min 80) y Rafael Guillem (amarilla, min 86) para el Atlético Rafal. Toni Peña (amarilla, min 56) y Daniel Algaba (amarilla, min 88) para el Alquería.

En els primers minuts el joc va estar molt igualat, sense ocasions clares per cap dels dos equips. Els visitants no saberen aprofitar la gran quantitat de còrners al seu favor i els locals no trobaven la manera de crear perill fins que Rojas, en jugada personal, entrava dins l’àrea i marcava per baix el primer gol.

L’Alqueria va jugar una gran segona part, duguent el pes del joc, i forçant moltes tretes de cantonada de les que no va treure profit. El gol de Toni Joan Rosselló en el minut 67, de fort xut llunyà vora l’escaire, va animar encara més als visitants, equip al que se li anul·laren dos gols per decisions molt discutides. L’Atl. Rafal ho fià tot al contraatac i fruit d’un d’ells estavellà una pilota al pal, mentre que l’Alqueria, en el darrer alè va tenir la victòria en els peus de Carrascosa, a qui el porter Genovard li aturà el que hagués suposat l’1-2 final.