Crónica Preferente: Rotlet-Molinar 4 – 0 Alqueria

Jornada 4, Sábado 20/03/2021 - 17:00 h
Rotlet-Molinar
4 0
Alqueria

Campo: C.mun.molinar F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Rotlet-Molinar: Pau Pericas, Antonio Peset, Jesús A Márquez, Adrián Arbos, Ángel Coll, Juan J Silva, Miguel Ruiz, Lucas Ferrer, Juan C Canido, Juan C Gómez y Marco Alarcón.

Sustituciones: Cristian Tomas por Miguel Ruiz (min.60), Ismael Vilaboa por Juan C Canido (min.60), José Manuel por Lucas Ferrer (min.71), Javier Pancho por Ángel Coll (min.71) y Adrián E Colombo por Juan J Silva (min.71)

Alquería: Toni Peña, Joan Artigues, Bernardo J Pérez De La O, Raúl Rodríguez, Hamza Bousbaa, Joan A López, Francisco J Maimo, Daniel Algaba, Toni Joan, Antonio Vidal y Bartolomé Rotger.

Sustituciones: Miguel Sastre por Francisco J Maimo (min.21), Joan Obrador por Raúl Rodríguez (min.46), Sebastia Mercadal por Antonio Vidal (min.55), Baltasar J Rigo por Daniel Algaba (min.55) y Pedro L Esteban por Hamza Bousbaa (min.77)

Goles: 1-0 Ángel Coll (min 24), 2-0 Miguel Ruiz (min 42), 3-0 Lucas Ferrer (min 49) y 4-0 Ángel Coll (min 68)

Árbitro: Adrián Fernández Jaume. asistido por Damia Gari Coll y Lluís Pico Coll.

Tarjetas: Miguel Ruiz (amarilla, min 44) y Juan J Silva (amarilla, min 52) para el Rotlet-Molinar. Antonio Vidal (amarilla, min 10), Hamza Bousbaa (amarilla, min 66) y Toni Joan (amarilla, min 70) para el Alqueria.

Comentario:

Els dos equips afrontaven el partit amb baixes importants respecte de les plantilles de fa tres mesos que havien competit per darrera vegada el desembre de 2020. A falta de les anunciades pluges, i amb les grades buides, el gran protagonista en es Molinar fou el vent, que va bufar a favor de l’Alqueria a la primera part. Amb vent en contra el líder va avisar en els primers instants amb un llançament de falta que el porter Peña va rebutjar a l’incombustible capità Miguel Ruiz, jugador que poc després servia d’enfora a Àngel, qui fugia per velocitat i marcava per baix.

Poc abans del descans arribava la jugada absurda del partit quan després d’una treta de banda de l’Alqueria prop del còrner cap a dins la seva pròpia àrea, el defensa Vidal sentia el xiulet de l’àrbitre, interpretava que l’acció quedava anul·lada i agafava voluntàriament la pilota amb les mans. Semblava que l’àrbitre ordenava la repetició de la treta de banda però finalment xiulava un penal molt protestat per l’Alqueria que suposava el segon gol local obra de Miguel Ruiz. El tercer gol de Lucas amb el cap rematant un centre de l’esquerra sentenciava l’encontre tot just iniciada la segona part, mentre que una altra jugada originada per l’esquerra era rematada de prop per Àngel per anotar el 4-0 definitiu. El poc perill creat per l’Alqueria va arribar a la darrera mitja hora amb una jugada de Hamza que no va trobar rematador i principalment amb un xut de prop de Pere Lluís quan acabava d’entrar que va fer lluir el porter Pau. El Rotlet reforça el seu liderat i va demostrar per quin motiu només ha encaixat un gol en tota la temporada.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es