Es cancel·la el derbi pitiús del 20 de desembre entre el Formentera i el Sant Rafel

.

La SD Formentera comunica que el derbi pitiús davant el CF Sant Rafel que s’havia de disputar el diumenge, 20 de desembre, a les 12.00 al Camp de Futbol de Sant Rafel, ha quedat cancel·lat.

 Una decisió que ha pres la FFIB després que la SDF detectés un positiu en COVID-19 en les proves d’antígens realitzades ahir dijous, 17 de desembre, a tota la plantilla del primer equip.

Recordam, que aquesta prova d’antígens, que proporciona la RFEF, és obligatòria i es realitza els dijous abans de cada partit a tots els equips de Tercera Divisió.

A conseqüència d’aquest resultat, el club també ha aïllat a 4 membres de l’equip, que han donat negatiu, però que havien mantingut contacte estret amb el positiu.

El club ja ha informat les autoritats sanitàries i la FFIB, i s’han seguit totes les mesures establertes.

La persona afectada per covid no presenta símptomes i es troba en bon estat de salut. Tant el positiu, com les altres 4 persones, es mantindran en aïllament al seu domicili durant els pròxims 10 dies.

D’aquesta manera, el Club paralitza tota l’activitat esportiva, coincidint amb l’aturada de les competicions en les festes nadalenques, fins que es reprengui l’activitat en gener de 2021.

Només es manté el partit que l’equip juvenil de la SDF jugarà demà dissabte, 19 de desembre, davant la UE Sant Josep al Camp Municipal d’Esports de Formentera, però que es disputarà a porta tancada. Una vegada es realitzi, el Club donarà per finalitzat l’any esportiu 2020.

SD Formentera

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.