El 8è Trofeu Trasmapi se celebrará amb públic i l’entrada serà gratuïta

.

La SD Formentera presenta la VIII edició del Trofeu Trasmapi que enfrontarà l’equip roig i negre al CD Ibiza, el diumenge 11 d’octubre a les 12.30 h al Camp Municipal d’Esports de Formentera.

Un partit que transcendeix més enllà del mateix Trofeu, ja que torna el futbol a Formentera després de l’aturada general que hi va haver en el mes de març passat, a causa de la pandèmia sanitària de la COVID-19. En aquest sentit, la principal novetat és que el públic podrà tornar a ocupar les graderies del Camp Municipal de forma ordenada i limitada.

L’accés al recinte esportiu, i la posterior sortida, es realitzarà de la següent manera:

L’entrada serà gratuïta per a tots els assistents i s’haurà de fer reserva prèvia. Els socis tindran prioritat a l’hora de reservar l’entrada de manera anticipada i podran adquirir fins a un màxim de dues entrades. Si l’aforament no es completa, el Club oferirà les places lliures al públic general.

La reserva prèvia s’ha de tramitar de forma presencial a les oficines del camp de futbol en el següent horari:

  • De dimarts a divendres, de 16 a 20 h.

Per a poder realitzar aquest partit amb públic a Formentera, el Club ha sol·licitat els permisos necessaris per a tal a efecte i disposarà de totes les mesures de seguretat indicades per evitar possibles contagis.

Des de la SD Formentera no podem fer més que mostrar la nostra il·lusió de poder tornar a disputar un partit de futbol a Formentera i animem a la nostra afició a què ens acompanyi en aquest dia tan especial.

Que això no s’aturi.

SD Formentera

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.