Daniel Urri reforça la línea defensiva de la SD Formentera

.

Arriba el dotzè reforç per a la temporada 2020/21. És el defensa, Francisco Daniel Urri Garrido (San Fernando, Cadis, 17/03/1996), provinent de la Gimnàstica de Torrelavega que competeix al grup 3 de Tercera Divisió.

Urri, és un jugador polivalent que pot oferir diverses possibilitats defensives. La seva posició habitual és defensa central, encara que també pot jugar de mig centre. Un futbolista competitiu amb molta regularitat que destaca pel domini del joc aeri i la sortida de pilota.

Nascut a San Fernando, però criat a Jerez, es va iniciar en l’esport del futbol al club del seu poble, l’AD Pueblo Nuevo. En l’edat infantil va ingressar a l’Escola de futbol del Cádiz CF, on va completar la seva formació durant 7 anys arribant a jugar en l’equip juvenil que competia a Divisió d’Honor.

Ara, amb 24 anys, Daniel Urri, compta amb una dilatada experiència a Tercera Divisió on hi ha jugat amb els clubs:

  • 20215/16 – Arcos CF (Tercera Divisió – G.10)
  • 2016/17 – UB Lebrijana (Tercera Divisió – G.10)
  • 2016/17 – CD Leganés B (Tercera Divisió – G.7) (Fitxat a mitjans de temporada en el mercat d’hivern)
  • 2017/18 | 2018/19 – UD Almería B (1r any, Tercera Divisió – G.9 | 2n any, Segona B – G.4)

L’última temporada, 2019/20, que s’ha vist afectada per la COVID, Urri, va fitxar per la UD Los Barrios, del grup 10 de Tercera Divisió, i en el mercat d’hivern va fitxar per la Gimnàstica de Torrelavega, amb el qual es va classificar al playoff d’ascens a Segona B (va caure en la final davant el CD Laredo per 2-0) i on va deixar una gran impremta.

La pròxima aventura del jugador andalús serà a Formentera, un lloc que encara no coneix, però on hi arriba amb molta il·lusió: “Em va trucar Raúl Pérez i em va explicar com seria el projecte esportiu de la pròxima temporada. Crec que és molt interessant tot el que s’està preparant i els fitxatges que s’estan fent són molt bons. Estic molt il·lusionat pel fitxatge amb el Formentera i tinc moltes ganes d’arribar i posar-nos a fer feina”, ha declarat Daniel Urri.

El nou jugador roig i negre s’incorporarà a la disciplina del club el dilluns 24 d’agost en el primer entrenament de la pretemporada.

Benvingut a Formentera i molta sort, Urri!

Que això no s’aturi.

SD Formentera

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es