Crónica Juvenil Lliga Menorca: Rtv. Boscos 0 – 5 CCE Sant Lluis

Rtv. Boscos: Iker Vidal, Marc Anglada, Alejandro Gonzalez, Angel Portella, Xavier Bosch, Sergi Benejam, Juan Carlos Gomez, David Timoner, Julio Cansado, JosÉ Antonio Soto y Tarek Jaouahiri.

Sustituciones: Xavier Pons por Marc Anglada (min.45), Cristobal Torres por (min.49), Lluis De Olives por Tarek Jaouahiri (min.55) y Julio (80′) por (min.)

CCE Sant Lluis: Nil Anglada, Alex Pons, Joan Pons, Raul Pons, Daniel MuÑoz, Josep Pons, Ignacio Martinez, Jaume Rotger, Ander Coll, David Sanchez y Joaquim Coloma.

Sustituciones: Jaume Mora por Ander Coll (min.56), Marc Florit por David Sanchez (min.56) y Joan Gili por Raul Pons (min.62)

Goles: 0-1 Ignacio Martinez (min 3), 0-2 Ignacio Martinez (min 13), 0-3 Joaquim Coloma (min 61), 0-4 Josep Pons (min 89) y 0-5 Jaume Rotger (min 90)

Árbitro: Jose Luis Caules Saurina.

Tarjetas: Julio Cansado (amarilla, min 80), JosÉ Antonio (amarilla, min 85) y Xavier Pons (amarilla, min 88) para el Rtv. Boscos. David Sanchez (amarilla, min 52) y Daniel MuÑoz (amarilla, min 80) para el CCE Sant Lluis.

El juvenil ha aconseguit una còmoda victòria per 0-5 davant el Rtvo. Boscos gràcies a dos gols de Nacho en el primer temps i uns altres tres obra de Coloma, Josep i Jaume Rotger en la segona part. Els de Moyano han controlat el joc de principi a fi i han estat l’equip que més ocasions de gol ha generat durant la trobada. El Rtvo. Boscos a penes ha generat perill. Amb aquesta victòria els nostres aconsegueixen aupar-se al primer lloc de la classificació amb 26 punts i deixen la taula amb el Penya Ciutadella A amb 24 punts en segon lloc, el CD Menorca B amb 23 en tercer lloc igual que la UD Mahón que amb 23 es queda en quarta plaça encara que amb un partit més que tots els seus rivals.

El conjunt dirigit per Moyano ha començat el duel amb més determinació que el seu rival. El primer gol ha arribat en el minut tres per mediació de Nacho, que ha col·locat la pilota en el fons de la xarxa que defensava Iker Vidal. Abans del gol els visitants ja havien protagonitzat diverses accions de perill però sense el premi del gol. Amb el tant, el ritme del joc era alt per als nostres i un completament diferent per als locals, molt més lent, encara que amb el pas dels minuts tot s’ha normalitzat. El segon gol dels de Ses Canaletes ha arribat en el minut 13, de nou Nacho a conseguit perforar la meta ciutadellenca i posava més avantatge en el marcador. Al descans, el resultat era ja de 0-2 a favor dels lluissers i el segon temps tenia un clar color blau.

La segona part ha començat amb un tret des de fora d’àrea que no va suposar cap complicació per al porter Iker Vidal que era el millor dels seus. Amb el pas dels minuts el CCE ha pogut ampliar més el seu avantatge. Coloma ha aprofitat una pilota clara per a anotar el tercer, corria el minut 61. Amb el partit decidit, el rellotge corria ràpidament per a uns i lentament per a uns altres. Josep (89’) i Jaume Rotger (90’) tancavan el marcador a favor dels nostres i sumavan tres punts més al seu casseler. Al final, victòria merescuda dels de Moyano que ja pensen en el partit del diumenge davant el Dosa CF (12.00 h, Ses Canaletes), una nova pedra en el camí que hauran de superar, no serà tasca fàcil.