Franco Gauna i Vitolo, més pólvora per a l´equip d´Iván Gómez Roa

.

La SD Formentera reforça la zona d’atac amb la incorporació de Franco Alfredo Gauna Calderón (San Luís, Argentina, 16/02/1994). Un jugador de 25 anys que desenvolupa la seva funció al camp de davanter o extrem esquerre. Arriba procedent del SD Borja (Aragó) que competeix al Grup 17 de Tercera Divisió.

Aquesta temporada al SD Borja, Franco Gauna, ha set un dels principals referents ofensius del club saragossà marcant 4 gols.

El jugador argentí té experiència en el futbol balear i a Segona B amb el CD Teruel. El seu passat esportiu passa pels següents clubs:

  • 2014/15 | RSD Santa Isabel
  • 2015/16 | CE Mercadal
  • 2016/17 – 2018/19 | CD Teruel
  • 2019/20 (fins a gener de 2020)| SD Borja

Ara, la nova aventura de Franco Gauna es desenvoluparà a Formentera on el jugador ja disposa de fitxa i podria entrar en els plans del tècnic, Ivan Gómez Roa, per al pròxim diumenge, 02 de febrer, davant el CD Ferriolense.

Benvingut a Formentera i molta sort, Franco!

.

VITOLO, MÀGIA PER AL MIGCAMP DE LA SD FORMENTERA

Víctor Manuel Bravo Fernández (Caracas, Veneçuela, 24/03/1998) més conegut com a ‘Vitolo’, és nou jugador de la SD Formentera. Es tracta d’un mitjapunta de 21 anys que arriba procedent del CD La Granja (Real Sitio de San Ildefonso, Segovia), equip que milita al Grup 8 de Tercera Divisió. Aquesta temporada, Vitolo, ha disputat amb l’equip segovià 23 partits, de 23 possibles, sumant 1.974 minuts i marcant 3 gols.

El nou futbolista roig i negre és un jugador hàbil amb la pilota als peus, letal en l’1×1 i amb gran recorregut que li permet ocupar àmplies zones del camp. “És un reforç que també ens dóna polivalència, pot desembolicar-se de mitja punta, extrem o en la posició de mig centre. És un jugador amb qualitat, que té bon desequilibri, i que ens aportarà moltes coses, segur!” ha explicat l’entrenador, Iván Gómez Roa.

Nascut a Veneçuela, però criat a Gran Canària (té doble nacionalitat: espanyola i veneçolana), porta a les seves botes el futbol del carrer i de la platja. Allí va començar a jugar sent un nen en el Club Casa Pastores, on va anar madurant des de l’any 2005 fins al 2012 quan va començar l’etapa de cadet en l’O.D. Balos.

El Tirajana va ser la seva següent destinació, on un any després, passaria a formar part de l’equip juvenil en l’Estrella C.F., equip que li va donar l’oportunitat de debutar a Tercera Divisió, la qual cosa li va servir per a ser convocat per la Selecció Canària sub 18 i disputar la Copa Atlàntic.

Va ser llavors quan ‘Vitolo’ va fer les maletes per primera vegada per a abandonar l’illa i provar en el futbol peninsular signant pel club murcià A.D.M. Lorquí. Va aprofitar el seu últim any de juvenil per a deixar-se veure pels equips de la zona i acabar fitxant per l’Orihuela C.F. on va arribar a estar en contacte amb el primer equip que en aquell moment estava sota les ordres de Miguel Ángel Villafaina.

L’aventura de Vitolo va fer un gir quan va haver de tornar a Canàries, per fortuna va trobar acomodament en el San Pedro Mártir. Però, portat per la seva ambició va decidir tornar a fer les maletes i tornar a la península. Sense gaire temps per a deixar-se conèixer, va acabar pel C.D. La Granja, de la Tercera Divisió de Castella i Lleó (G. 8). En pocs dies de pretemporada va meravellar a tothom amb el seu futbol i, fins i tot, alguns equips de Madrid van preguntar per ell.

 

SD Formentera

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.