Resum estadístic de l’any 2019 del CCE Sant Lluís

.

L’any 2019 toca a la seva fi, a penes pocs dies per a acomiadar una dècada i donar entrada a una altra nova, la del 20. En l’àmbit futbolístic, un any natural, que no temporada futbolística, dóna per a molt, dóna per a carregar-se d’energia veient els números del passat per a millorar-los o com a mínim mantenir-los si ja són bons de per si mateix. En aquest breu escrit resumirem, en números, la qual cosa ha donat de sí l’any 2019 per l’equip regional i juvenil. Amb els propers dies seguirem amb la resta d’equips.

Regional Preferent

El primer equip ha tingut un any complicat, encara que si bé és cert, que en les últimes dates ha anat millorant els seus números amb les tres últimes victòries consecutives que els ha permès marxar-se de vacances en la segona posició en la taula. L’any començava amb nou entrenador, José Luis Bahamonde, que va arribar a final d’any 2018 per a substituir a Pere Vadell. El nou tècnic va estar fins a final de temporada i després d’ell va ser el canari, Víctor Pérez, el que va prendre les regnes del primer equip. Després d’una Copa en la qual els nostres van quedar enquadrats en el «grup de la mort», un excel·lent inici de Lliga a deixat als nostres esperançats per al que queda de competició. Una plantilla que barreja joventut i experiència, han anat agafant aquests primers, més presència en l’onze titular, així com rols de molt més protagonisme. En el que portem de temporada 2019/2020, vuit dels jugadors amb més minuts disputats són menors de 23 anys, senyal inequívoc de que un canvi generacional s’esta produint. Amb paciència, ambició i perseverança, aquests jugadors/equip tenen un llarg recorregut. A nivell numéric, l’equip tanca el 2019 amb un balanç general (Copa i Lliga a l’any 2019) de 5 victòries, 6 empats, 15 derrotes, 28 gols a favor i 53 en contra.

Juvenil

Diu el refrany que a any nou vida nova, no obstant això pel que fa a l’equip juvenil hauria de dir-se a temporada nova, equip nou. Com cada final de temporada, molts canvis es produeixen en les plantilles d’aquesta categoria, jugadors que acaben cicle en la categoria i s’incorporen al primer equip, uns altres que per l’exigència d’ella abandonen la pràctica esportiva per a centrar-se més en les seves ocupacions laborals o acadèmiques i uns altres que en finalitzar la temporada traslladen la seva vida fora de l’illa per a continuar creixent en la seva formació acadèmica i començar la seva etapa universitària. Aquest canvi de temporada, va acabar amb tretze jugadors que van causar baixa per qualsevol dels motius abans nomenats i la incorporació a l’equip juvenil de jugadors que acabaven la seva edat cadet i iniciaven una nova experiència en aquesta categoria. El curs 2018/2019 en lliga, acabava amb l’equip de Moyano classificat en la quarta posició per darrere dels tres favorits a l’ascens, CE Alaior (que el va aconseguir), Dosa CF i UD Mahón. En aquest nova temporada 2019/2020 els números de l’equip han millorat enormement, arribant a les semifinals de copa, on van quedar eliminats en la tanda de penals davant el Penya Ciutadella A, i tancant el 2019 en quarta posició, a tres punts del líder, el Penya Ciutadella A, però amb un partit menys per als nostres. En el comput general les estadístiques marquen que durant l’any 2019 l’equip de Moyano ha registrat uns números de, 16 victòries, 3 empats, 8 derrotes, 77 gols a favor i 56 en contra.

Cadets i Infantils

Amb el comptador a zero partien en l’inici del 2019 els equips Cadets i Infantils que ja estaven immersos en les diferents competicions de la temporada 2018/2019. Igual que en el post anterior on parlem de les estadístiques numèriques del primer equip i del juvenil, és ara torn per a la categoria cadet i infantil del nostre futbol base.

En aquest any 2019, tres equips amb jugadors en edat cadet han format part de les diferents competicions organitzades per la FFIB, dos equips (A i B) en la temporada 2018/2019, entrenats per Tolo Rossello i Elías Noval respectivament, i un en la temporada en curs, entrenat pel mateix Tolo Rossello que va renovar la seva funció de màxim responsable de l’equip que està avui dia en competició classificatoria per a la lliga. Les generacions de jugadors nascuts en els anys 2003, 2004 i 2005, són els que durant l’any 2019 han estat en competició distribuïts en els equips A o B segons decisió esportiva establerta per la coordinació i els mateixos tècnics responsables dels equips. En el total dels tres equips han disputat en aquest any 2019, 43 partits oficials amb un balanç total de 67 punts aconseguits de 129 possibles, en els quals s’han emportat 20 victòries, 7 empats i 15 derrotes per un comput global en la faceta golejadora de 80 gols anotats i 71 encaixats.

En edat infantil, quatre han estat els equips posats en competició durant l’any que estem apunt d’acabar, dos per temporada (A i B) en els quals David Mercadal (A) i Víctor Perez (B) en la temporada 18/19 i Elías Noval (A) i Miguel Angel Coll (B) en la actual han estat els seus màxims responsables. Els jugadors nascuts en 2005, 2006 i 2007 han disputat un total de 48 partits amb uns nombres de 25 victòries, 2 empats, 21 derrotes i 145 gols a favor per 99 en contra que fan que sumin entre tots 77 punts aconseguits dels 144 possibles, exactament el 50%.

En el pla lúdic, totes dues categories van viatjar l’abril passat de 2019 a Mallorca a disputar el prestigiós torneig de setmana santa, Copa Mallorca, on van poder gaudir de l’experiència d’enfrontar-se a equips de tot l’àmbit peninsular així com a equips de futbol base de primer nivell com el Sevilla CF i RCD Mallorca.

Fotos de Carla Serrano.
CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es