El S´Horta comença la pretemporada

.

El S’Horta comença una pretemporada més a 1ª Regional amb moltes cares noves, començant per el nou cos tècnic dirigit per Xisco Varón Alfaro que arriba a Sa Lleona després de dirigir durant tres temporades al Cala Millor ron ha fet una gran tasca aconseguint l’ascens a Primera Regional Preferent. Continuem amb el segon entrenador i preparador físic Miquel Binimelis, juventud del poble per sumar el seu granet d’arena a l’equip, i per finalitzar Jaume Barceló (delegat i ajudant), Tomeu (encarregat del material) i Francesc Oliver (fisioterapeuta).
Pel que fa a la plantilla, una plantilla pràcticament renovada al complet i amb molta joventut de la comarca més veterania.
Ja han jugat el primer partit de pretemporada, dimecres dia 31 de juliol a Sa Lleona contra el Manacor Juv “A” amb el resultat de 1-1. Típic partit de pretemporada que serveix per agafar primeres impressions i seguir fent feina de cara a arribar a punt per l’inici de lliga, els altres partits preparatoris són:
03/08 S’Horta – Cardessar
07/08 S’Horta – Vilafranca
10/08 Serverense – S’Horta
14/08 S’Horta – Manacor
17/08 Escolar – S’Horta
21/08 S’Horta – Manacor Juv
Desde el CE S’Horta volem donar les gràcies a tots els col·laboradors que cada any fan possible que el club avanci.

CD S´Horta

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es