El Formentera presenta a Iván García

.

La SD Formentera continua donant forma al projecte esportiu per a la temporada 2019/20 i presenta un nou jugador. Es tracta d’Ivan Garcia Roman (Montevideo, Uruguai, 15/01/2000), extrem de 19 anys que arriba provinent del Levante UD en qualitat de cedit.

El nou jugador roig i negre s’ha format a les categories inferiors del club granota, des de l’etapa infantil fins a l’equip juvenil que competeix a Divisió d’Honor.

Ivan, és un futbolista polivalent que pot jugar d’extrem, tant en banda dreta com esquerra, mitja punta o davanter. L’entrenador, Ivan Gómez Roa, destaca la seva qualitat tècnica: “És un jugador molt potent, ràpid, sap controlar les jugades d’1×1 i és bon finalitzador; té una bona relació amb el gol. En l’àmbit defensiu, és molt treballador i solidari. Ve amb l’objectiu de madurar i créixer com a jugador, a més, d’ajudar l’equip a aconseguir els objectius. És ambiciós i té moltes ganes de jugar amb el Formentera!”

Des de la SD Formentera volem fer un especial agraïment al Levante UD, i en especial, a Manu Fajardo, Director Esportiu del club llevantí, per pensar que Formentera era la millor destinació perquè el jugador pugui créixer i desenvolupar al màxim les seves capacitats futbolístiques.

Ivan Garcia Roman, ja és a l’illa i està previst que avui, dimarts 30 de juliol, a les 20.00 h participi del primer entrenament amb el nostre club.

Benvingut a Formentera i molta sort, Ivan!

Futbol Pitiuso

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.