Pretemporada del Esporles

.

El CE Esporles vol informar a tots els seus socis i seguidors, que el primer equip de tercera divisió sota la direcció del nou entrenador Isidro Marín, i acompanyat per Joan Manera com a segon, Vicente Garcia com a preparador físic, Luis Garcia com a fisioterapeuta, i la resta de cos tècnic, format per delegats i utillers del club, iniciaran la pretemporada el pròxim dilluns 22 de juliol a les 19h.

Estan convocats un total de 34 jugadors, entre els jugadors que ja estan fitxats i altres que estan a prova per convèncer als tècnics de la seva vàlua a la categoria. Entre els jugadors citats estan els jugadors que han acabat del nostre juvenil.

L’equip té programats 7 partits amistosos repartits en les 5 setmanes que durarà la pretemporada. El primer partit amistós serà al camp de la Unión el proper dissabte 27 de juliol. Anirem informant dels dies i hores dels partits amistosos, tant a Esporles com a camp rival.

La temporada a tercera divisió, en principi té previst començar el cap de setmana del 24 i 25 d’agost, però cal esperar que la Federació de Futbol de les Illes Balears, tregui el calendari el proper dissabte 20 de juliol.

CE Esporles

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es