Sandro Ortiz i renovan una temporada més per l’Esporles

.

El lateral dret de 21 anys ha renovat pel CE Esporles de cara a la pròxima temporada 2019/2020 que militarà a tercera divisió.

Aquesta nova temporada, serà la tercera del jugador a Son Quint després d’haver militat a l’Atlètic Balears juvenil de divisió d’honor i amb anterioritat al CD Atlético Rafal, CD San Francisco i RCD Mallorca.

Des del club estam molt satisfets en contar amb el jove jugador i esperam que enguany sigui una bona temporada per ell. Molta sort

Enhorabona per la renovació!!

.

Rigo un altre dels capitans, renovat!

El CE Esporles informa que ha renovat de cara a la temporada 2019/2020 al jugador Joan Rigo Mercant, més conegut al mon del futbol com a Rigo.

El jugador nascut a Valldemossa, i de molta importància pel primer equip i pel club del CE Esporles s’ha compromès per una temporada més al club, i s’afegeix al projecte d’Isidro Marín.

Rigo que sol jugar en la posició de pivot i que és dretà, es tracta d’un jugador que va jugar al futbol base del Valldemossa Atlètic, després a La Unión, CD San Francisco. Posteriorment va estar al CD Ferriolense, Sporting Valldemossa i les darreres temporades al CE Esporles, convertint-se en un jugador imprescindible per l’ADN del CE Esporles.

Un jugador molt estimat pel vestuari, i un dels capitans de l’equip, es compromet una temporada més amb el CE Esporles.

Enhorabona per la renovació!!

CE Esporles

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.