Tots amb l’Esporles: CE Esporles – CD Son Cladera

.

Aquest proper diumenge a les 16:30 al camp de futbol de Son Quint, tornam a tenir un partit a casa de la nostra campanya “Tots amb l’Esporles”, on intentam apropar el club al poble i a la seva gent. Pensam que és el moment per ajudar el primer equip a aconseguir la permanència a tercera divisió.

Per això, als comerços del poble s’han repartit cartells i invitacions per convidar a tots els que volgueu venir al partit CE Esporles – CD Son Cladera. Igualment, a les oficines i al bar del camp de futbol de “Son Quint” també podreu recollir la vostra invitació per aquest partit.

La primera jornada de la campanya “Tots amb l’Esporles” va ser un èxit absolut d’assistència de públic al camp de futbol, i esperam que aquest proper diumenge per rebre el CD Son Cladera, ho torni a ser i ajudar a l’equip a
guanyar el partit, per acostar-nos a la permanència a tercera divisió balear.

Diumenge jugam contra un rival directe que també lluita per la permanència com és el CD Son Cladera. I per tant, vos necessitam a tots per donar-nos el vostre suport per acompanyar a l’equip a la victòria i que els 3 punts en joc quedin a casa, quedin a Esporles.

Per això, vos convidam a venir diumenge amb roba vermella per animar el CE
Esporles.

Ens veim diumenge a les 16:30 a Son Quint (Esporles). Amb vosaltres a la grada, l’Esporles guanya.

Fins diumenge!!

Amunt Esporles!!!!!!

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.