PB Els Tamarells, exitòs i interessant col·loqui amb els jugadors Estella i Mas

Entrega de Joan Estella al president de la penya

COL·LOQUI AMB JOAN ESTELLA I JOAN MAS

Divendres passat va tenir lloc en la nostra seu un col·loqui amb jugadors barcelonistes, continuant la sèrie que iniciàrem el passat juliol, amb les jugadores Mariona Caldentey, Patricia Guijarro, i Virginia Torrecilla, i el jove talent de la secció de bàsquet Pau Tendero. En aquesta ocasió ens acompanyaren els jugadors de futbol Joan Estella (en el FC Barcelona del 1970 al 1983) i Joan Mas (en el FC Barcelona del 1971 al 1975). Ells dos deleitaren als assistents amb nombroses anècdotes i vivències de la seva etapa com a futbolistes en actiu. Coincidiren amb dos dels millors jugadors de la història, Joan Mas amb Johann Cruyff i Joan Estella amb Diego Armando Maradona. Del futbol de llavors i del d’ara en feren comparança.
  Fou una vetllada entretinguda que acabà amb l’entrega de presents, les directives Marga Burguera i Maria del Àngels Obrador entregaren als convidats uns llibres de la història de la penya, mentre els directius Guillem Batle i Joan Tauler les entregaren uns presents amb productes gastronòmics de Felanitx.
  Joan Estella, en representació de l’Associació Barça Jugadors i de la Confederació Mundial de Penyes entregà al president de la penya Sebastià Oliver un llibre-diccionari referència dels jugadors del FC Barcelona.
  Abans d’acabar es va sortejar entre els socis assistents un viatge per a dues persones amb entrada per anar a veure el partit de Lliga FC Barcelona – Getafe (12 de maig). Els afortunats foren els següents:
– Titular, soci nº 621Mateu Picornell Batle (FELANITX)
– 1r suplent, sòcia nº 132 Magdalena Bordoy Barceló (FELANITX)
– 2n suplent, soci nº 917 Manuel Jiménez Oliver (FELANITX)
La Federació de Penyes FCB Illes Balears va col·laborar en aquest acte que reuní a dos jugadors que han passat pel FC Barcelona, els dos molt vinculats a Mallorca i que feren reviure als assistents com eren el futbol i el Barça de l’època dels 70 i dels 80.

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.