PB Els Tamarells, Diumenge gran partit At. Balears – FC Barcelona B

.

LA PB ELS TAMARELLS AMB EL FC BARCELONA B

A les 12 del migdia del diumenge dia 24 es juga a Son Malferit el partit de Segona Divisió B entre el líder At. Balears i el filial del FC Barcelona, sisè classificat, que compta en les seves files amb els mallorquins Monchu Rodríguez i Mateu Jaume Morey. La PB Els Tamarells, sempre amb donant suport als equips del nostre club quan visiten la illa, hi será present. A les 10h.15’ del matí farem sortida conjunta des de davant la nostra seu. Recomanam als interessats compreu les entrades abans del diumenge (el dijous i el divendres en el web de l’Atlético Baleares de 10h. a 13h. i de 16h. a 19h.) ja que l’aforament és limitat. El preu és de 15 euros. Diumenge a Ciutat per viure i veure un gran partit.

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es