Sineu Atlètic Molí d’en Pau 5-5 CD San Pablo-Eivissa (17ª jornada 3ª Divisió FS)

Fernando Alarcón

Roda de premsa de Fernando Alarcón, entrenador del Sineu Atlètic Molí d’en Pau

“Sa victòria s’està resistint més de l’esperat. Sabiem contra qui jugavem, San Pablo és un equip que juga molt bé al futsal. Amb es 5-2, se’ns ha posat es partit de cara. Es cinc primers minuts de la 2ª part eren molt importants, havia que sentenciar amb es 6-2, però no ho hem fet i ens han ficat es 5-3 i 5-4. Pareixia que es partit estava acabat i ens han empatat. Enhorabona per a ells. Fa falta un poc més d’entrega per part de tota sa plantilla, no només en es partits, sino en es entrenaments. Sembla que no tenim confiança de cara a porta, que ens costa ficar gol, però seguirem fent feina. Quan vaig fitxar pes Sineu, em varen demanar dos objetius: mantenir sa categoria i que es joves del B anassin entrant en es primer equip. Crec que ens mantindrem en 3ª i els al·lots des Talleres Miquel van entrant en es Molí d’en Pau”

Sineu Atlètic Molí d'en Pau

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es