Crónica Fútbol Sala: Joves d’Inca 1-4 Sineu Atlètic Talleres Miquel

.

Roda de premsa de Joan Guardiola, entrenador-jugador del Sineu Atlètic Talleres Miquel

“Ha estat un partit molt travat, es Joves d’Inca ha sortit a presionar, s’ha adelantat prest en es marcador, nos ha costat empatar, moltes faltes, dos o tres dobles-penals cada un, però jo crec que al final hem duit es pes des partit noltros, ses oportunitats han arrivat i les hem fetes. Ha costat, però hem guanyat. Malgrat es 0-1 de sa 1ª part, sabia que ho podiem treure perque haviem tengut ocasions i les haviem fallades, hem sortit a mossegar, hem duit sort que em fet es gol just començar es segon temps i ha ajudat, però jo crec qeu s’equip ho hagués tret. Jo crec que més o manco anam bé, la setmana que ve tenim un partit dins ca nostra que podem puntuar i a seguir així”

Sineu Atlètic Molí d'en Pau

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es