PB Els Tamarells, el IV Memorial Francesc Sola entre la nostra penya i la PB Sa Pobla

Els tres jugadors més joves

LA PB ELS TAMARELLS GUANYA EL MEMORIAL FRANCESC SOLA

En un torneig a un sol partit en Es Torrentó la PB Els Tamarells guanyava la quarta edició del Memorial Francesc Sola, imposant-se per 6-4 a la PB Sa Pobla. Per la PB Els Tamarells marcaren Tomeu Martorell (2), Cristofer González (2) i Jaume Vidal (2), mentre per la la PB Sa Pobla marcaren Jaume Serra (2), Biel Moll i Jaume Moranta.

La nostra penya dirigida per Cosme Andreu Monserrat va formar amb Lluís Artigues, Raúl Pareja, Julio Huertas, Bartomeu Martorell, Xavier Maimó, Andreu Julià i Cristófer González; entrant després Miquel Vila, Bartomeu Joan Fontanet, Joan Manel Gómez, Antoni Xavier Oliver, Vicenç Xavier Sans i Jaume Vidal. Mentre per part de la penya poblera jugaren Andreu Cladera, Jaume Moll, Manolo Díaz, Aurora Simonet, Jaume Serra Marron, Joan Soberats, Jaume Moranta, David Moranta i Llorenç Bisquerra.

Agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Felanitx, la Federació de Penyes FCB Illes Balears i el CE Felanitx.

Després del torneig, de l’entrega de trofeus i d’un detall pels participants, els integrants de les dues penyes, les dues més grans de l’illa de Mallorca, posaren punt i final amb un dinar de germanor barcelonista.

La Junta Directiva

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.