PB Els Tamarells, el IV Memorial Francesc Sola entre la nostra penya i la PB Sa Pobla

Els tres jugadors més joves

LA PB ELS TAMARELLS GUANYA EL MEMORIAL FRANCESC SOLA

En un torneig a un sol partit en Es Torrentó la PB Els Tamarells guanyava la quarta edició del Memorial Francesc Sola, imposant-se per 6-4 a la PB Sa Pobla. Per la PB Els Tamarells marcaren Tomeu Martorell (2), Cristofer González (2) i Jaume Vidal (2), mentre per la la PB Sa Pobla marcaren Jaume Serra (2), Biel Moll i Jaume Moranta.

La nostra penya dirigida per Cosme Andreu Monserrat va formar amb Lluís Artigues, Raúl Pareja, Julio Huertas, Bartomeu Martorell, Xavier Maimó, Andreu Julià i Cristófer González; entrant després Miquel Vila, Bartomeu Joan Fontanet, Joan Manel Gómez, Antoni Xavier Oliver, Vicenç Xavier Sans i Jaume Vidal. Mentre per part de la penya poblera jugaren Andreu Cladera, Jaume Moll, Manolo Díaz, Aurora Simonet, Jaume Serra Marron, Joan Soberats, Jaume Moranta, David Moranta i Llorenç Bisquerra.

Agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Felanitx, la Federació de Penyes FCB Illes Balears i el CE Felanitx.

Després del torneig, de l’entrega de trofeus i d’un detall pels participants, els integrants de les dues penyes, les dues més grans de l’illa de Mallorca, posaren punt i final amb un dinar de germanor barcelonista.

La Junta Directiva

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es