ETB Calvià Palma Futsal 7-3 Sineu Atlètic Molí d’en Pau (11ª jornada 3ª Divisió FS)

Fernando Alarcón y Biel Rota

Roda de premsa de Fernando Alarcón, entrenador del Sineu Atlètic Molí d’en Pau

“Ha estat un partit bastant disputat fins que en es minut 7 Toni Terrón s’ha lesionat i ja no ha tornat a jugar. Ho hem notat bastant, però s’equip ha seguit lluitant fins que a sa 2ª part ha encaixat dos gols seguits i s’ha romput es partit. Lo positiu és que s’equip ha respost bé a sa baixa de Toni, però es minuts es van acumulant, ses cames es cansen, sa sang no arriba a es cervell i no es pensa igual. Tinc una roda de canvis molt curta, de dos o tres jugadors, i tinc a dos jugadors com a Guardiola i Terrón que estàn a pista de 35 a 40 minuts cada partit. El balanç de sa temporada és molt positiu perque s’objetiu era sa permanència i jo crec que amb es 19 punts que portam està practicament aconseguida. Tot lo que vengui de més benvingut sigui”

Sineu Atlètic Molí d'en Pau

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es