Biel Guasp: ” A Ebro serà un partit complicat”

.

La plantilla descansa avui. Demà reprendrà els entrenaments. Per si fos del vostre interès, adjunt unes declaracions de Biel Guasp, que ha tornat a la titularitat en les darreres jornades en la seva sisena temporada consecutiva al club.

Biel: “Molt contents perquè sabem que a ca nostra els rivals ho passen malament i ens feim forts. Els tres punts són molt bons. L’any passat els resultats no ens acompanyaven i enguany sempre marcam. Els equips rivals els hi costa molt marcar-nos, ho estam millorant i complint perfectament. A Ebro serà un partit complicat, equip sòlid i camp semblant al nostre, petit. Sempre entrenava al màxi, al 100% per posar les coses diíficil a Manix, ell és qui decideix qui està millor i intentar aportar el màxim a l’equip. Encara és prest per mirar la classificació i fer números, millor anar partit a partit. Si estàs adalt tot te surt més de cara per enganxar-se als llocs de playoff“.

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es