Previa Copa Preferente Juvenil Menorca (Copa Preferente Juvenil Menorca), jornada 7

CCE Sant Lluis CCE Sant Lluis
4ª posición, 12 puntos
1 - 1
CE Alaior CE Alaior
3ª posición, 13 puntos

Sábado 03/11/2018 - 17:00 h Campo: Municipal Sant LLuís

Gran repte

.

El conjunt juvenil rep aquest dissabte (17:00 hores, Ses Canaletes) al CE Alaior en un partit amb un gran premi en joc: l’acostar-se molt més a una semifinal de copa de la categoria. El guanyador no haurà tancat la seva classificació per a la següent ronda però farà un pas de gegant en les seves aspiracions, encara que li tocarà encara sofrir.

En la taula ara mateix mana el At. Villacarlos B i CD Menorca B amb tretze punts, un més que l’equip de Moyano i tres per sobre del CE Alaior que compta amb deu punts però té pendent disputar els últims minuts de la seva trobada contra el Dosa CF (2-0, parcial).

Els lluissers són conscients que aconseguint els tres punts aconseguirien acostar-se al primer objectiu de la temporada. Els blaus volen confirmar-ho i desitgen que sigui al més aviat possible, davant la seva inflada i enfront d’un equip amb tantes opcions com els locals.

Els nostres, intractables de moment com a locals, tres victòries en tres trobades tenen davant si una bona oportunitat de seguir amb la seva ratxa en Ses Canaletes i alhora deixar lluny als de Felipe Gornés que com a visitants acumulen un balanç de dues victòries (CE Ferreries i UD Maó) i una derrota (At. Villacarlos B).

RD

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es