PB Els Tamarells, sopar amb socis a Campos.

Sopar a Campos

Fa unes setmanes amb motiu del partit de Champions League Totteham Hostpur – FC Barcelona la PB Els Tamarells va organitzar en el Bar Can Vermell de Campos un sopar amb socis, i posterior sorteig. Entre tots els socis es va sortejar en directe per la nostra pàgina de facebook els viatges per anar veure el clàssic FC Barcelona – R. Madrid. Així mateix entre els socis assistents hi hagué el sorteig d’un viatge per a dues persones per anar a veure el partit de Lliga FC Barcelona – Betis. Els afortunats foren:

– Soci nº 664 Andreu Miquel Danús (Campos)
– 1r suplent, soci nº 158 Julià Ginard Ginard (Campos)
– 2ª suplent, sòcia nº 479 Margalida Burguera Burguera (Ses Salines)

Aquest dimarts dia 6, coincidint amb el partit de Lliga de Campions Inter Milà – FC Barcelona, celebrarem el sopar amb socis a Llucmajor en el restaurant Tropical a partir de les 20h.30′, amb sorteig especial pels socis assistents de viatges per anar a veure el partit FC Barcelona – Vila-real (2 de desembre). Avui és el darrer dia per apuntar-se (telf. 971661117).

 

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es